Ultima actualizare: azi, 21:45

Locale

Cosmin Krișan, primar pentru a doua oară în comuna Pomi. Social-democrații, prezenți la ceremonia de investire

Astăzi, în comuna Pomi, a avut loc ceremonia oficială de investire a lui Cosmin Krișan în funcția de primar pentru al doilea mandat. 

În cadrul unei ceremonii oficiale, primarul și-a reafirmat angajamentul de a continua inițiativele de modernizare și dezvoltare locală, în fața consiliului local și a invitaților prezenți. Consiliul local a preluat, la rândul său, atribuțiile oficiale, fiind gata să colaboreze pentru îndeplinirea obiectivelor comunei.
„Evenimentul s-a bucurat de prezența președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, a prefectului județului Satu Mare, Ioan Tibil, a secretarului executiv PSD Satu Mare, primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca, a directorului de cancelarie, Radu Iancu și a președintei TSD Satu Mare, Bianca Șorian.
Îi dorim domnului primar Cosmin Krișan și consiliului local o activitate rodnică, orientată spre bunăstarea locuitorilor comunei și realizarea tuturor proiectelor ambițioase pentru următorii patru ani. Felicitări și mult succes”, este mesajul transmis de PSD Satu Mare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.