Ultima actualizare: azi, 13:58

politia
Locale

Familie distrusă de droguri. O mamă, nevoită să ceară ordin de protecţie

Familie distrusă de droguri. Un caz tulburător de violență domestică a ajuns pe rolul Judecătoriei Carei, unde o mamă a fost nevoită să solicite un ordin de protecție împotriva fiului său, în vârstă de 24 de ani, care locuia la ea în casă cu concubina şi bebeluşul.

Potrivit informaţiilor PortalSM, sub influența alcoolului și a drogurilor, tânărul de 24 de ani a început să facă scandal în casă, lovind-o prima dată pe mama lui. Într-un acces de furie, tânărul a aruncat o legătură de chei în direcția mamei sale, dar, din nefericire, l-a lovit pe fratele mai mic, în vârstă de doar 13 ani, provocându-i o leziune la cap. Echipajul SMURD a intervenit rapid pentru a oferi îngrijiri medicale copilului rănit.

Agresorul are mari probleme din cauza drogurilor. A încercat să se spânzure de patru ori în faţa fratelui şi a familiei, dar amam lui a reuşit să taie frânghia. Mama nu a mai rezistat, şi de frică să nu se întâmple vreo tragedie, a cerut sprijinul autorităţilor şi a cerut ordin de protecţie împotriva fiului agresiv. El locuia la mama sa cu concubina, având şi un nou născut.

Judecătoria Carei a decis, astăzi, emiterea unui ordin de protecție pe o perioadă de 12 luni, timp în care fiul agresor trebuie să păstreze o distanță de minimum 100 de metri față de mama sa și fratele său mai mic.

FOTO: caracter ilustrativ

Un comentariu

  1. cetatean Răspunde

    tiganii si drogurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.