Ultima actualizare: azi, 10:45

Locale

FOTO. Accident în lanț, cu mai multe victime, în Botiz. O persoană a rămas încarcerată

ACTUALIZARE. O persoană, conștientă, acuzând dureri la membrele inferioare, a fost extrasă din autoturism și predată echipajul SMURD B2. Echipajul SMURD B2 din cadrul Punctului de lucru Turț se deplasa înspre locul de dislocare permanenta și a fost redirecționată spre locul producerii accidentului, acordând îngrijiri medicale unei alte victime.

Echipajul din cadrul SAJ Satu Mare a preluat a treia victimă. Trei persoane sunt asistate medical la fața locului (sex masculin, vârsta aproximativă de 38 ani, toate trei). Victimele sunt conștiente și prezintă diverse traumatisme și policontuzii. În continuare se asigură măsurile PSI. Circulația este blocată pe ambele sensuri.

Știrea inițială:

Detașamentul de Pompieri Satu Mare intervine la un accident rutier în localitatea Botiz, produs între trei autoturisme. Din primele informații sunt patru persoane implicate, cu posibilitatea ca una dintre acestea să fie încarcerată.

La fața locului se deplasează o autospeciala de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță de prim ajutor SMURD B2 cu opt cadre militare de la Detașamentul de Pompieri Satu Mare. Se deplasează și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.