Ultima actualizare: azi, 10:45

Locale

FOTO. Primarul comunei Moftin, Gheorghe David, a depus jurământul pentru încă un mandat în fruntea localității

Azi, în comuna Moftin, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului a lui Gheorghe David, care își continuă activitatea în fruntea administrației locale, fiind reconfirmat pentru un nou mandat. Alături de acesta, noul Consiliu Local a fost constituit, marcând începutul unei noi etape în administrația locală.

La ceremonia de investire au luat parte: Mircea Govor – președintele PSD Satu Mare și vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Tibil – prefectul județului Satu Mare, Cătălin Filip – vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Oneț – prim-vicepreședintele PSD Satu Mare, Neculaie Avorniciți, Oliviu Buzgău – consilieri județeni, Radu Iancu – directorul de cancelarie al prefectului, Cristina Tămășan-Ilieș – viceprimarul mun. Satu Mare, Raul Băbțan – prim-vicepreședinte PSD mun. Satu Mare, Bianca Șorian – președinte TSD Satu Mare, Sorin Stănean – președinte TSD mun. Satu Mare.

,,De-a lungul mandatelor, primarul Gheorghe David s-a făcut remarcat prin implicarea și dedicarea lui. În discursul său, acesta și-a reafirmat angajamentul de a continua proiectele de dezvoltare ale comunei alături de întreaga echipă de consilieri locali. Felicitări domnului primar Gheorghe David și noul consiliu local și le dorim succes în colaborarea lor pentru a aduce prosperitate și progres comunei Moftin”, este mesajul transmis de conducerea PSD Satu Mare.

3 comentarii

  1. Maniere… Răspunde

    Scoate mâna din buzunar nesimtitule!!!

  2. Stefan Răspunde

    Ne este foarte clar nivelul lui de educatie, nu ma mira. Dar sa adopti o asa pozitie in fata unei comunitati locale si judetene, denota si un nivel intelectual extrem de scazut. Si intr-o poza, care sa vrea oficiala, in fata drapelului national, sa te prezinti in aceasta pozitie, semnifica de fapt si modul lui de a fi ca om de nimic, adica arata totul despre el ca personalitate, ca stil, ca drum urmat in viata. Rusine sa iti fie, primare!

  3. 😲 Răspunde

    Voi ăștia de mai sus când ați fost ultima oară la un ochelarist???? Eu zic să mergeți urgent că sunteți chiori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.