Ultima actualizare: azi, 21:34

Locale

FOTO/VIDEO. Casa de vacanță a europarlamentarului sătmărean Gheorghe Cârciu, distrusă într-un incendiu. Ce spun pompierii

Astăzi, la ora 09:16, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la o cabană, în localitatea Trip.

La fața locului s-au deplasat nouă subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim-ajutor din cadrul Secției de Pompieri Negrești-Oaș. Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au constatat că incendiul se manifesta cu flacără, generalizat la acoperișul imobilului.

Forțele au fost suplimentate cu trei ofițeri și patru subofițeri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, patru pompieri voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Călinești Oaș și doi pompieri voluntari de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bixad.

În urma incendiului au ars acoperișul din lemn al imobilului pe o suprafață de 100 metri pătrați. De asemenea, s-au pereții interiori de la parter și etajul I, ferestrele, ușile termopan și mobilierul din imobil.

Cauza probabilă de producere a incendiului este un scurtcircuit electric.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. BIXAD Răspunde

    INTREBATI BAI VOI DE LA PRESA DE AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE A COTETULUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.