Ultima actualizare: azi, 13:38

politia
Locale

Patru reţinuţi după bătaia de pe Ostrovului. Vor fi duşi la Tribunal

Patru reţinuţi după bătaia de pe Ostrovului. Un număr de patru persoane au fost reţinute de către poliţiştii sătmăreni după bătaia generalizată de duminică de pe str. Ostrovului.

“În urma probatoriului administrat sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în cursul zilei de 27 octombrie a.c., politiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, au emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 de ani și 45 de ani, toți din municipiul Satu Mare, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați magistraților cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis Poliţia Satu Mare.

La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 14.54, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați, prin apel 112,  cu privire la faptul că pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare ar avea loc un  scandal între mai multe persoane.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, care, din primele cercetări, au stabilit faptul că între mai multe persoane, cu vârste cuprinse între  24 și 45 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, aplicându-și lovituri reciproc și manifestându-se violent, cauzând astfel, tulburarea ordinii și liniștii publice.

Toate persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Un comentariu

  1. Aspi Rina Răspunde

    Primăria Satu Mare care este proprietara blocurilor în care trăiesc acești viteji ar trebui să aibă non stop în zona respectivă echipaje de poliție locală .Oamenii din vecinătatea acelor blocuri insalubre trăiesc zi de zi un adevărat coșmar din cauza acestor animale !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.