Ultima actualizare: azi, 22:08

Locale

Șofer oprit de polițiștii de frontieră în Halmeu, în weekend. S-a încheiat cu un dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat la volanul unui autoturism, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

În data de 12 octombrie, în jurul orei 18.20, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe căile de comunicație din zona de responsabilitate, au oprit pentru control, pe raza localității Halmeu, județul Satu Mare, un autoturism înmatriculat în România, condus de un sătmărean de 37 de ani. Polițiștii au solicitat şoferului actele personale și documentele mașinii, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că dreptul de a conduce al bărbatului este suspendat din data de 30.08.2024.

În consecință, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.