Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Tamponare surprinsă de camera de bord în Satu Mare (VIDEO)

tamponareO tamponare, soldată cu pagube materiale minore, a fost surprinsă în direct, astăzi în municipiul Satu Mare. Tamponarea a avut loc la intersecția străzilor Ganea cu Bârgăului, din Carpați II, fiind filmată de camera de la bordul maşinii care circula pe drumul cu prioritate.

Din imagini se poate vedea cum o femeie care transporta covoare, şi nu prea vedea în partea din dreapta, nu a acordat prioritate maşinii care circula pe drumul principal, iar aceasta din urmă a lovit-o în uşa din dreapta. Au rezultat doar pagube materiale minore.

Imaginile au ajuns pe pagina de facebook DriversSM.

“Circulam pe drum cu prioritate cu o viteza de 40-50 km/h iar doamna nu mi-a acordat prioritate, a spus ca e foarte obosita si are multe probleme. I-am spus ca nu vede nimic de covoarele alea, a spus ca se vede si ca pot urca in masina sa verific.
Am facut amiabila”, a scris şoferul, Dio G., care a postat filmarea pe youtube.

9 comentarii

  1. Safetycar Răspunde

    Așa este nu a acordat prioritate,avea vizibilitatea obturată sever de covoare,pana aici corect.Insa nici tu nu ai condus preventiv ,nu ai redus absolut deloc viteza atunci când te-ai apropiat de intersecție,ai apăsat brusc si cu forța pedala de frâna,ai blocat rotile (se aude cum scârțâie încă de când ai frânat) astfel nu mai puteai face nici o manevra de evitare in lateral.Intersectia respectiva este una destul de dificila mai ales din cauza mașinilor parcate neregulamentar ( si in cazul de fata ),părerea mea este ca indicatorul cedează trecerea trebuie înlocuit cu unul stop.Nu vreau sa fiu înțeles greșit,conducătoarea passatului este in culpa fără echivoc însă prevenția in conducere si respectul in trafic te pot salva pe tine in primul rând.Gandeste-te ce se întâmpla daca totul era defazat cu trei secunde,adică tu erai lovit din lateral la “40-50” km/h?

    • xmen Răspunde

      Aşa este. Dar îngrijorător este că e al doilea accident în max. 10 zile şi tot acolo. Totuşi este ditamai intersecţia. Cei din centrul vechi sau în Micro 16 cum fac? Şi din video eu nu sunt convins că mergea doar cu 50 la oră. Şi dacă eşti ŞOFER, nu numai un cetăţean posesor al unui carnet, când vezi că vine vaca şi nu te vede, ezi că are câmpul vizual obturat (probabil când a pus covoarelele acolo s-a gândit că au alţii grijă de ea) intră în intersecţie şi tot merge, dă-o naibi de prioritate, frânezi şi las-o în plata Domnului. Dacă ţii la maşina ta.

  2. Zen Răspunde

    Fraților, nu va mai cumpărați mașini de 500 de euro, fara abs , esp, s.a.m.d. Creați pericol în trafic ! R.A.R.-ul sa verifice mai des cum iau ITP-ul toate epavele astea ! Despre inconstienta cu covoarele ei cu răpirea din Serai ce sa mai zic ?…

  3. lavi Răspunde

    Nu a văzut nici el era cu capu în telefon !

    • GABI Răspunde

      Stai linistita ! nu era cu capul in telefon ,eu eram langa el,mama lui.Doamna a incetinit dupa care a accelerat,dupa cum a si recunoscut ea nu a fost atenta se gandea la altceva…si pentru toti cei cxare comenteaza ca avea viteza sa stiti ca nu avea.Din filmarea video se pare asa poate din cauza socului.. camerei video la impact nu avea cum sa redea in reluare.

  4. Zoltan Răspunde

    Sã vedeți voi de acuma cã s-a scos taxa câte bombe de astea pe roți vor fi pe drumuri !

  5. Lavi Răspunde

    Nici el nu era atent din moment ce era cu capu în telefon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.