Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Naţionalele de spadă, la Satu Mare. CSM nu se bazează pe Adrian Pop

Municipiul Satu Mare va găzdui în perioada 26-28 mai, naționalele de spadă de seniori masculin. Turneul se va desfășura la Sala de scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare.

Vineri, 26 mai, începând cu ora 09.00 vor avea loc probele la individual, sâmbătă, 27 mai, în prima parte a zilei se vor desfășura calificările la echipe, iar în după-amiaza aceleiași zile se vor disputa câteva meciuri din Superligă.

Duminică, 28 mai, începând tot cu ora 09.00 sunt programate ultimele patru meciuri din Superligă. Aceasta presupune meciuri disputate între toate cele opt echipe calificate, fiecare cu fiecare.

Din păcate de la CSM Satu Mare nu va participa cel mai valoros spadasin. E vorba de Adrian Pop, campionul naţional en titre cel care a decis la finalul anului trecut să se retragă din activitatea competiţională.

În aceste condiţii de la CSM vor trage Adrian Szilagyi, Andrei Timoce, Arkosi Bertalan şi Macska Adam. Ultimul a fost transferat în acest an de la CS la CSM Satu Mare.
De la CS Satu Mare vor participa Alex Oroian, Szilagyi Balazs, Szep Marton, Kato Zoltan, Tudor Surducan, David Ziman şi …veteranul Nagy Lehel.Ultimul e şi antrenorul juniorilor de la CS Satu Mare.

”Dacă era şi Adi Pop eram clar favoriţi la titlu pe echipe. Aşa va fi foarte greu iar Craiova porneşte cu prima şansă. Să sperăm însă că băieţii se vor mobiliza şi ne vor face o surpriză plăcută” ne-a spus antrenorul Csiszar Francisc.

Anul trecut echipa CSM Satu Mare a terminat pe doi şi a cucerit argintul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.