Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Conducerea Fany după accident: experiența șoferului a fost hotărâtoare

Conducerea companiei de transport Fany este alături de toți pasagerii care au trecut în cursul serii de ieri prin adevărate momente de groază, fiind victimele unui accident rutier produs pe raza comunei Câțcău, județul Cluj. În momentul accidentului, la bordul autocarului Fany se aflau 20 de pasageri, dintre care 6 au suferit răni ușoare. Directorul companiei îi asigură pe toți pasagerii de întregul său suport.

”Ne pare teribil de rău pentru nefericita întâmplare și îi asigurăm pe călătorii răniți de întregul nostru suport. Dacă le putem fi de folos în vreun fel, îi încurajăm să ne contacteze. Suntem îngrijorați și de soarta tânărului care a produs acest grav accident rutier. Ne rugăm lui Dumnezeu pentru sănătatea sa”, a spus directorul companiei, Vlad Sabo, citat de someseanul.ro.

Directorul Fany a mai precizat că experiența și promptitudinea șoferului îm momentul critic au făcut ca pasagerii să nu sufere răni grave.

”Considerăm că experiența șoferului nostru a fost hotărâtoare pentru siguranța pasagerilor din autobuz. Prezența sa de spirit a făcut ca nicio persoană din autocar să nu sufere răni grave”, a mai punctat Vlad Sabo.

Accidentul s-a produs pe DN 1C, la intrarea în Câțcău. Un autoturism cu numere de înmatriculare de Sălaj a intrat pe contrasens și s-a izbit de autocarul companiei Fany, care circula regulamentar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.