Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO&VIDEO. LIDL bagă muncitorii în priză. Sensul giratoriu va fi terminat într-o lună

Presiunea este tot mai mare pe umerii muncitorilor care lucrează la sensul giratoriu de la intersecția Crinul. Cum noul supermarket LIDL este gata de deschidere, lucrările la sens au fost grăbite, iar potrivit celor care se ocupă de construirea intersecției, giratoriul va fi finalizat în aproximativ o lună de zile.

Se lucrează intens în toate cele patru zone ale sensului giratoriu, muncitorii grăbind vizibil pasul în vederea terminării proiectului în cel mai scurt timp posibil. Cei care se ocupă de această lucrare au declarat pentru PortalSM că în maxim 2 săptămâni se va lucra exclusiv în mijlocul intersecției, urmând ca în aproximativ o lună, întreaga lucrare să fie finalizată.

 

34 comentarii

  1. Unu Răspunde

    I-a pus Gabor pe jar. Sper să se țină de cuvânt si să nu le emită autorizația de funcționare până nu termină sensul!!!

  2. Primat Răspunde

    Cat de idiot trebuie sa fii sa santajez un investitor ……el deschide un magazin asa mare in oras si realizeaza pe banii lui un giratoriu…. treaba ce trebuia facuta altminteri de primarie…pai domnule amator Maskulik domnule habar nu am Kereskeny ….voua cat va luat sa asfaltati podul celalalt…3 luni….un sens…veniti acuu sa cereti asa ceva…nu v-ar fi rusine la cat sa stat in vara pe pod…RUSINE…PLECATI…

    • Podul Răspunde

      Cat de idiot sa fii ca sa vorbesti fara sa gandesti…Daca ai fi urmarit un pic actualitatea, ai fi aflat ca primaria nu “santajeaza” pe nimeni, ci doar ii obliga sa isi respecte angajamentele asumate in momentul acordarii avizelor necesare. Dar daca nu ar latra nimeni pe marginea drumului, care ar mai fi farmecul?

      • I-POD Răspunde

        Ma actualitate ce esti…angajamente asumate nu au ci ei s-au oferit ca si asa li s-au bagat bete in roate de biserica etc..avizele desteptule le-au avut fara sa fie necesar giratoriu…nu confunda merele cu perele..ei au autorizatie de construire destept ce esti pt magazin… in rest puteau sa se pise pe girator lor…sa il faca Tarr ..

      • y Răspunde

        Angajamente și-a asumat Românica noastră ca țară. Știi și tu ce s-a ales de ele. Exact, vezi că știi – PRAFUL. Ne-am trezit și noi să dăm lecții de respectarea legii la nemți. Se pare că nu știi cum s-a finalizat acum mai bine de 10 ani construcția Kauflandului existent. Că de era după noi și acum era în șantier.

      • lilu Răspunde

        corect! firma are termen 09.10.2017 pe tabla. o sa o suga de la lidl ca ei platesc

    • Unu Răspunde

      Primaria nu are obligatia de construi cate un sens giratoriu pentru fiecare butic care se deschide in orasul asta. In acest caz Investitorul s-a angajat, ca in schimbul aprobarii construirii sensului, să-l finanteze si să-l execute. O astfel de solutie i-a nemulțumit cu siguranță pe alți investitori care ar fi dorit si ei astfel de favoritisme. Asadar, nu investitorul face o favoare orașul ci invers.

      • a-b-c Răspunde

        Asa cum nu are obligatia nici la burdea sa faca sens girator si nici pod peste somes.
        Doar clinetii LIDL vor folosi sensul girator facand dreapta sa intre in magazin, ii exact aceasi situatie ca la Dedeman sau Auchan. Hai ca deja o dai in baliverne.

        • y Răspunde

          Aș avea totuși o întrebare. Cine a făcut sensul giratoriu la Dedeman? Documentează-te. Sensul giratoriu de la Crinul e pe domeniul public gestionat de administrația locală. Faptul că Lidl s-a angajat să-l facă pentru că știa că în afară de sens giratoriu tip LEGO Primăria nu e în stare să facă altceva e altă treabă. Și aia peste cine știe cât timp. Pe logica asta nu dăm autorizație de funcționare la mallul NEPI până nu va fi gata podul pietonal peste Someș.

          • Unu

            Nu ai înțeles ideea ce sa-ți fac? Primaria nu are obligația de a face sensuri giratorii pe unde vrea unul sau altul. Oricum va fi o mare problemă cu pietonii. La ei nu s-a gandit nimeni. Probabil vor levita. Eu nu as fi aprobat construirea sensului decât condiționat de construirea unor pasaje subterane sau supraterane pentru pietoni.

          • a-b-c

            Y nu stiu ce bolborosesti dar sigur nu ai prins ideea din comentariul meu catre Unu si nici Unu.

            Dedeman a facut sensul girator si acum cateva zile la predat primariei sa aiba grija de el.
            Sensul de la dedeman si auchan are utilitatea doar de a facilita intrarea oamenilor in magazin, nu era nici o intesersectia dirijata sau nedirijita pana la apariatia magazinelor.
            Pe cand la Crinul ii alta poveste, din cate tin eu minte exista o intersectie dirijata prin semafoare unde era rand tot timpul. Deci ii normal ca primaria sa nu depuna nici un efort pentru acest sens girator care se construieste intr-o intersecti deja existenta. Ba mai mult sa ii ameninte pe cei care il construiesc.

            Va intreb, DACA NU VENEA LIDL NU PRIMARIA TREBUIA SA FACA ACOLO UN SENS? Am fi asteptat mult si bine sa il faca, asa cum vom astepta mult si bine sa il faca pe cel de la burda. Daca nu cumva Gabor va obliga Mc sau orice fast food ce va veni pe colt sa constuiasca ei sensul in timp ce el continua sa schimbe borduri si pavaje prin centru.

  3. ? Răspunde

    Gabor si ăla cu aia mică ,mănâncă rahat in continuare!Drept dovada ca lui Lidl i se fâlfâie de prostia ăstora doi !Magazinul va fi deschis pe 12 Octombrie,cu sau fără autorizație.Iar lucrările o sa se termine intr-o luna când o zbura cucu pe luna sau o sa aibă erecție Masculică .

    • Unu Răspunde

      Din pacate s-ar putea să ai dreptate. Nu cred ca primarul îi poate opri să nu îl deschidă. Poate însă niște amenzi aplicate la nivel maxim, zilnic daca se poate, ar descuraja viitorii investitori care ar intenționa să nu își respecte angajamentele asumate( daca si-au asumat astfel de angajamente asa cum sustine Gabor). O sa vedem AMR 7 zile.

  4. pcr Răspunde

    gabor foloseste capul

  5. pcr Răspunde

    este ciuda la el ca nua facuto pritenul lui tarr,

    • y Răspunde

      @pcr vii și tu acum cu asta. Amu chiar pe toate ? Mai lasă și pe alții așa puțin cât să nu moară de foame.

  6. y Răspunde

    @unu, acum nu te supăra dar tu nu înțelegi. La faza cu sensul giratoriu spre bobor primașul a zis că el e Supergăbiță și i-a condiționat pe cei de la Lidl. La care Lidl a stat în poziție de drepți ca un neamț veritabil. În partikular i-a rugat frumos că vezi Doamne primăria anul ăsta nu are bani pentru așa ceva. Pe domeniul public conform legii construcțiilor și a administrației publice locale faci ce spune administrația locală. Cine e titularul terenului ăla e șeful. Șeful e primăria. Altfel de exemplu de mult aveam deja mallul NEPI și McDonaldsul la Burdea că ne durea în paișpe treaba cu proprietatea și făceam și pistă de avioane la o adică acolo.

  7. Pop Ioan Răspunde

    Sugem noi inca p….(organul genital masculin) din cauza companiilor straine.Nu ne-a fost buna marfa produsa acasa,de mina de lucru autohtona,in si pe pamint Romanesc,ne-a trebuit cacat din vest.Ca acela e mai bun,mai gustos,mai parfumat.Sa nu dea Cel De Sus sa am dreptate.Acestia nu sint asociatii de binefacere.Sint doar deghizati.Nu primesc ceea ce vor,ne vor ameninta ca pleaca pe alte meleaguri si vor plinge ca “fetitele” de sub ceasul electric de pe Corso…

    • y Răspunde

      @Pop Ioan. Aici ai dreptate din experiență proprie știu că de ex. olandezul e în stare să-și vândă pe mă-sa pe 5 euro dacă face profit, că doar e gratis. Și să știți toți care vă îngrămădiți în hipersupermegamarketuri să cumpărați kkturile lor că ei, marea majoritatea nu le consumă. Ei știu ce conțin, ei așa zic. Poftă mare și spor la cumpărături !

      • Norick Răspunde

        Şi credeţi , că la AF X-ulescu produsele sunt mai de calitate şi mai ieftine ????
        Fraţilor nu putem face nimik cu hipermarketuri , fiindcă ne-o înghiţit odată cum ne-am acceptat să fim şi noi cică “europeni” . În schimb avem locuri de muncă şi avem posibilitatea de a cumpăra “totul” la un singur loc în condiţii moderne şi civilizate. Înţeleg eu , că la unii nu-i pasă , dar hai să decide ficare singur , unde să cheltuiească banii lui. Despre calitatea produselor se poate discuta ore sau zile întregi , fără rost… :-))))

    • a-b-c Răspunde

      Sa te plimbi cu Dacia 1310 atunci daca tot esti asa de nationalist si le bagi castravetele in gura la toate companiile straine.

      Calitativ vorbind produsele romanesti sunt mai inferioare celor straine.
      http://a1.ro/lifestyle/health/mancarea-falsificata-din-farfuriile-romanilor-tu-stii-ce-mananci-iaurt-cu-apa-miere-cu-sirop-de-glucoza-si-mici-din-piele-si-tendoane-id693933.html

      • y Răspunde

        @a-b-c. Știu foarte bine. Și fructe uscate confiate tratate cu sulf care atacă sistemul nervos, sarea tratată cu E-ul ăla antiaglomerant care ESTE DE FAPT FEROCIANURĂ DE POTASIU !!! ȘI CARE DEVINE INSTABILĂ LA 100 GRADE CELSIUS, DECI ATENȚIE LA FIERBERE SAU COACERE. Carnea de pui după ce că e full de hormonul estrogen și e și injectat cu apă. Mai bine nu continuu. Citiți cu foarte mare atenție etichetele produselor și nici atunci nu este sigur. Gândește că în cremvurști sau parizer procentul de carne este de 15% !!! La unguri obligatoriu 40 !!! Oricum e puțin. Și ce este restul ? Problema este faptul că acei comercianți care mai rezistă se aprovizionează cu ce găsesc pe piață. Micul producător nici nu ajunge acolo.

  8. bubulina Răspunde

    Suntem satmareni #REZISTENTI. Haosul produs de lucrari, circulatia atator masini pe o banda de mers (cum vi dinspre Auchan) ,,excita,, numai soferii. Primarul si GASCA lui, nu sunt deranjati de nimeni (presa,institutii ale statului) si nimic (mizerie, poluare). Nu am evoluat de loc de la stadiul de ,,SAT mare,,, dar la capitolul MIZERIE MARE, evoluam, tot mai MARE,

    • y Răspunde

      @bubulina, noroc că am avut pe cel mai bun primar din toate posibile înainte. Nu crezi totuși că multe probleme au luat naștere ca urmare a ”nefacerii” timp de 4 ani.

  9. y Răspunde

    @a-b-c. Ai dreptate, asta zic și eu, eu comentat față de ce a spus @unu. În altă ordine de idee și pe aceeași logică aștept să condiționeze primarul pe NEPI cu podul pietonal peste Someș. Că dacă tot a făcut proiectul, nu ? Plus că nu văd cum ar face primăria o asemenea investiție când nu e în stare să asfalteze câteva sute de metri pe pod.

  10. bubulina Răspunde

    Daca am avut un primar prost, putem sa il avem si pe asta la fel. Daca nu ne-am revoltat atunci de ce sa ne revoltam acum. Asteptam sa ne ajunga cutitul la os, sa explodeze mamaliga (specific romanesc).

  11. Eu Răspunde

    Da de ce dracu nu vine un politist de la locala sa stea la trecerile de pietoni isi bat joc de noi amenzi stiu sa dea dar sa isi faca treaba pentru care sunt platiti cu o caruta de bani nu sunt in stare

  12. cetateanul relaxat Răspunde

    @eu…poate soarta s-au prietenii (stiu ei de ce) si-au batut joc de tine..nu politia locala…

  13. Eu Răspunde

    De ce spun ca ar fi nevoie de ei e simplu de cate ori se face verde la semafor pentru masini atunci trec si pietonii si trec doar cateva masini din cauza asta se fac cozile alea imense dar astea sunt chestii grele si nu oricine le intelege asa-i domnul y???

  14. Eu Răspunde

    Domnu cetatean relaxat daca ai fi fata in fata cu mine tias arata cine de cine isi bate joc esti tare mare idiot sa afirmi niste lucruri despre o persoana pe care nu o cunosti deloc

  15. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Stai liniștit că te as putea învăța bunele maniere; dar ești doar un biet frustrat n-ar trebui sa mi pierd timpul cu tine…

  16. Eu Răspunde

    Mie mi se pare ca tu esti frustrat si cataloghezi oameni fara sa cunosti persoana esti doar un nenorocit de postac care si-a ratat viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.