Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Stații moderne realizate gratuit la Satu Mare

După deschiderea celui de-al doilea magazin, cei de la Kaufland prezintă acum un alt proiect, realizat în beneficiul municipiul Satu Mare. Compania a construit stații de autobuz moderne, în mai multe zone din oraș. 

Proiectul stațiilor de autobuz a fost realizat de Kaufland, în parteneriat cu Primăria Satu Mare. Noile stații au fost amplasate în fața supermarketului de lângă liceul Economic, pe Calea Traian, precum și în fața Catedralei Ortodoxe din centrul Sătmarului. Cheltuielile au fost suportate de către cei de la Kaufland.

Mai mult decât atât, cei de la Kaufland au promis că vor construi și un sens giratoriu la Burdea, precum și 3 stații noi în acea zonă.

 

24 comentarii

  1. un cetatean Răspunde

    pana cand va fi asa?
    dupa cum merg lucrurile la SM intrun interval foarte scurt va fi vandalizat.
    sa nu am dreptate.

  2. Oare? Răspunde

    La statia de langa catedrala ortodoxa mai este de adus la nivel trotuarul dar este de apreciat initiativa si disponibilitatea celor de la Kaufland.
    Titlul nu este corect pentru ca aceste statii nu au fost gratuite! Kaufland suporta cheltuielile de realizare a acestora in timp ce Primaria a “suportat” parte din costurile de proiectare!?
    Daca nu ar fi existat initiativele si realizarile privatilor de la Kaufland si Lidl nu aveam cu ce sa ne prea mandrim prin urbe cu realizarile gospodarilor platiti din bani publici (vezi Podul Decebal care este in aer dupa un an si jumatate?)

    • Gabor Răspunde

      Gratuit pentru primarie, oricum tot cetateanul plateste pentru ele din adaosul comerical al magazinului. Oricum isi scot banii din cat ar fi dat pentru afisarea acelor panouri publicitare prin oras.

      • Gabor Răspunde

        Iti cam dai seama ca pe alea doua planse de pe sticla va fi oferta curenta cu pasta de mici si castraveti la reducere

        • un bou Răspunde

          sa nu mai vorbim de afise de la “birouri de credite”, foarte multe geamuri de la usa de intrare in scari la blocuri sunt vizibile acele afise nenorocite, de ce nu sunt amendate pentru vandalizari???? aloooo!!!!!! militia comunitara!!!!!!!!! si daca pe acele sticle se lipesc afise sa fie sanctionate pentru vandalizare ca pana la urma E VANDALIZARE sa faca asa ceva, pentru afise ar trebui sa fie locuri special amenajate

          ar trebui candva sa incepem sa avem grija de tot ce avem in cacatul asta de oras, altfel tot cacat ramane

    • Ion Răspunde

      Pe statiile astea e reclama kaufland cat casa! Daca sunt ale primariei, ale municipiului, intreb si eu: kaufland plateste spatiul de reclama de pe aceste statii? Daca nu plateste, am fi curiosi sa aflam cam cat ar fi trebuit sa plateasca pentru a-si amplasa 3 panouri publicitare de aceeasi marime in centrul orasului. Daca nu se plateste spatiul de reclama inseamna ca pacaleala e 100%

  3. Unu' Răspunde

    No, așa da!
    Unde-i Roka și dorel de sătmar, cel mai prost primar din istoria sătmarului, să vadă și să-și noteze cum ar trebui să arate o stație normală!
    CUIE MOICA!

  4. aaaaaa Răspunde

    kaufland Lidl trebue sa ne faca poduri,sensuri ca Polgarmester si Maskulik nu pote la ele feace tare nehez

  5. Gabor Răspunde

    Sticla nu rezista pana la anu’.

  6. Garuboz Răspunde

    Mai unu tu esti bolnav rau ,ar trebui s-a consulti un doctor de nebuni.

  7. Garuboz Răspunde

    No ni ma!
    Iar o lepadat CIOCCIOLINA!

    • Norick Răspunde

      “No ni ma!” ??? Am zis eu ca esti un mare taran – s-a dovedit inca o data… :-)))))

  8. sophia Răspunde

    Compania nu a realizat gratuit aceste statii, ci pentru a-si face reclama proprie.Se practica in diverse orase chestia asta.Trebuie doar vazut in cat timp se amortizeaza pentru ca din momentul zero sa se plateasca catre primarie taxa de publicitate.

  9. Sulaghi Răspunde

    De ce nu ati facut statiile in 14 Mai si Soli? Acolo nu le vede nimeni

  10. Avut Răspunde

    Bre da nimic nu va convine…Asta e cea mai mare problema a satmarului si a satmarenilor acuma, ca o sa isi puna Kaufland reclame pe statiile de autobus :)))
    Reclame pe care oricum nu le baga nici dreaq in seama…

  11. un bou Răspunde

    draga primarie, lidl v-a facut sens giratoriu, kaufland v-a facut statii de autobuz, voi ce faceti ma??? sunteti bine acolo la caldurica????? salarul e ok?????? nu mai vreti o marire? asa de la noi, GRATIS

  12. Rodica Răspunde

    Nimic nu este …. gratuit pe lumea asta ! Sunt convinsa ca vom afla toate subterfugiile acestor …. gratuitati in curand . Asa ca nu dati motive de impaunare unora , ca nu merita !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.