Ultima actualizare: azi, 19:38

Locale

Festivalul Concurs Național de Muzică Folk „Octavian Bud”, ediția a II-a

A doua ediție a Festivalului Concurs Național de Muzică Folk „Octavian Bud” va avea loc în data de 9 noiembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor (Sala Studio).

Ideea evenimentului este aceea de a cinsti așa cum se cuvine memoria celui ce a fost Octavian Bud, o emblemă a folkului sătmărean, dar și național.

Festivalul Național de Muzică Folk ,,Octavian Bud“ este conceput ca o manifestare artistică și culturală care se adresează interpreților și compozitorilor de muzică folk din țară și are drept scop descoperirea și promovarea de noi talente de creație și interpretare a muzicii folk.

Concursul se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor (Sala Studio) în data de 9 noiembrie, de la ora 18:00, iar Gala de premiere la Filarmonica „Dinu Lipatti” în data de 10 noiembrie, de la ora 17:00.

În cadrul Galei de Premiere vor susține recitaluri: Victor Socaciu, Emeric Imre, Valentin Moldovan, George Negrea și Diu Oșan, Loredana Morar și Grupul folk „Eu Cred”.

Evenimentul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.