Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Accident grav în centrul Sătmarului! Tânără lovită de mașină pe trecerea de pietoni

Accident grav în centrul Sătmarului. Evenimentul rutier s-a produs în această dimineață, luni, 24 februarie, pe bulevardul Transilvania. O tânără a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Potrivit informațiilor PortalSM, tânăra se află la Unitatea de Primire Urgențe, cu posibilă fractură de bazin.

Cum s-a produs accidentul. Ce spune Poliția:

Un bărbat, de 42 de ani, din localitate, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat o tânără de 19 ani care se afla angajata în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest ,rezultatul fiind negativ. Tânără a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar în funcție de diagnosticul medicilor se va face încadrarea juridică.

 

5 comentarii

  1. xxx Răspunde

    Pana cand nu se aplica legislatia, adica “Art. 174. – e) în locul unde este instalat indicatorul “Trecere pentru pietoni” sau pe marcajele de traversare pentru pietoni ori la mai puțin de 25 m înainte și după acestea;”

    De ce nu sesizeaza nimeni ca acele marcaje de parcare langa trecerea de pietoni sunt ilegale. De cele mai mult ori sunt parcate si niste dube ca sa fie sigur ca nu vezi absolut nimic. Cu toate acestea, politia de ce nu isi face treaba si aplica legislatia? Este mai bine sa ne omoram intre noi si pe urma o inchisoare cu suspendare, decat sa educam cetateanul cu parcarile.

    • Unu' Răspunde

      Am sesizat, în scris, primăria încă acum mai bine de 8 ani, pe vremea lui Ilyes, când s-au realizat majoritatea marcajelor, atât despre acest aspect, cât și despre faptul că marcajele te obligă să parchezi cu fața și să ieși cu spatele – tot ilegal!! Apoi am sesizat că la semafoare, între semnalul de culoare roșu și semnalul de culoare verde lipsește semnalul de culoare galben, deși așa este legal!
      Se pișă pe reclamațiile noastre, asta fac! Nici măcar nu am primit răspuns la sesizare, iar situația s-a perpetuat și acutizat pe vremea odioasei conduceri ciumate a lui dorel de sătmar – cel mai prost primar din istoria orașului!
      Au amenajat stații pentru taximetre fix în intersecții, care pe lângă că încurcă atât circulația auto și circulația pietonală, ÎNCALCĂ LEGEWA!!!! Cine-i curios?
      Poliția rutieră, care ar trebui să se autosesizeze, nu o face – fie din necunoștință, fie din indolență și miserupism!
      Gardienii publici nu sunt în stare să respecte legea, darmite să constate o încălcare a ei din partea șefilor!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Am văzut eu sistem de parcare în oraș instituit în zonă unde este staționarea interzisă lângă piața mare. Acum nu mai e așa dar chiar e caraghios.

  3. Nha Răspunde

    Azi , pe drumul Odoreului , in fata uzinei de apa era “Control trafic” . Ei , desi este ditamai locul in zona de popas intrare in municipiu , masina control trafic si a politiei , bineinteles erau parcate , normal pe jumate de trotuar , care in total nu stiu daca are 1 m . Adica , asa cum zice Unu’ , li se rupe ! Tara plina cu jigodii , care se perpetueaza si din pacate se inmultesc si se “specializeaza” in “meserie” !

  4. Lili Răspunde

    Nu inteleg cum unii dintre oamenii platiti sa aplice legea sunt primii care o incalca inclusiv prin modul prin care inteleg sa isi faca treaba. A se vedea cum parcheaza transversal pe trotuar si practic pe contrasens, cate un echipaj de la rutiera in apropierea catedralei ortodoxe de pe Lucaciu!! Alt loc pentru supravegherea trecerii de pietoni care sa fie si legal nu gasesc?? Ce exemplu dau acesti “oameni ai legii”??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.