Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Kereskényi Gábor și-a depus dosarul de candidat pentru un nou mandat la Primărie

Kereskényi Gábor a anunțat astăzi că și-a depus dosarul de candidat pentru un nou mandat la Primărie. De asemenea, a mai anunțat primarul municipiului Satu Mare, au fost depuse 15 dosare de candidatură pentru Consiliul Local.

,,Mi-am depus dosarul de candidatură în cadrul UDMR Satu Mare pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare. Totodată, au fost depuse și 15 dosare de candidatură pentru Consiliul Local. Mulțumesc sătmărenilor pentru cele aproape 9.000 de semnături de susținere”, a anunțat primarul pe pagina sa de Facebook.

Kereskényi a anunțat în urmă cu aproape două săptămâni că va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Satu Mare: ,,Toate proiectele se vor materializa într-o perioadă de 2-3 ani și îmi doresc să ducem la bun sfârșit proiectele, a declarat primarul în exercițiu în cadrul unei conferințe de presă.

31 comentarii

  1. Osan Răspunde

    Gabor, eu sunt roman si am sa te votez. Ai făcut mai multe decât penibilul de Coica. El a facut doar pentru el si cabinetele lui. Iar de la ciuma rosie, nu văd cine ar fi in stare să facă mai multe si mai bune ca tine. Respect Gabor!.

  2. Cetatean Răspunde

    No….a fene egye meg!!!

  3. Mae Răspunde

    Dn Gabor am o întrebare !,de ce firmele românești ,sau persoane fizice,sînt marginalizate ,și primesc greu greu autorizații,îți dau un bun ex o firmă romanesca trebuia sa monteze o schelă să facă o lucrare,și nu i-ai dat autorizație ,peste puțin timp altcineva din preajma ta (HU)a primit și a făcut lucrarea !?!?mergi doar pe culoarea verde !!!!,asta-i problema mare !!!!,eu nu o sa te votez și mulți alți !!!!!oșan nu știe ce vorbește o primit o halba de oktober fest și el Votează G K !

  4. Osan Răspunde

    Dl. Mae. Nu am primit nici o bere de oktober fest. Dar trebuie să recunoastem că nu avem altu mai bun ca Gabor. Nu-mi convine nici mie, dar aceasta este realitatea. In legătură cu autorizatia, fiecare trage focul sub oala lui. Poate asea am proceda si noi.

  5. Osan Răspunde

    Dacă facem o analiză la toti primarii după 90, tot cei de la Udmr. au făcut mai multe decât cei de la toate partidele la un loc. Sunt un pic mai serioși decât noi. Vrem sau nu, dar trebuie să recunoaștem.

  6. c4s Răspunde

    La cat au urcat tarifele la Florisal in vremea lui Gabor da ….. ar fi pacat sa nu candideze …

    • Pop Ioan Răspunde

      Tarifele Florisalului s-au dublat. Dar cu banii incasati “ilegal” de la populatie cum ramine???

  7. Anna Răspunde

    De ce este comparat dl. primar Kereskeny cu fostul primar Coica. Sa-l comparam de exemplu cu alt primar din alte orase, ex. Bolojan (Oradea, sigur pastrand proportiile si specificul local) sau cel din Alba Iulia (ca e mai mic, comparabil cu orasul nostru)., e la fel de grozav …. ? Nu mi se pare. Daca nu a fost grozav nu inseamna ca actualul e mirobolant….si de neintrecut, si ca ar trebui sa ramana pe viata primar al satmarului. Mare succes administrativ – McDonalds, hahaha, pe cine intereseaza? Domnu primar, orasul e la fel de murdar de 30 de ani. Intersectia Burdea cand va fi finisata? Al treilea pod, cam pe cand? Decizii locale care sa fie orientate spre protejarea mediului si o dezvoltare durabila a orasului, cand veti da? Poate in urmatoarele mandate, etc , etc ….

  8. Cazma Răspunde

    Osan ai dreptate,și eu votez cu gabor are doi consilieri care se știu mae minte am montat schele nu îți trebuie autorizație de construire plătești taxa de ocupare domeniu public Atât

  9. Satmarean Răspunde

    Dacă ne uităm la ce a promis vedem că nu a făcut nimic. Nici măcar curățenie în oraș.

  10. GB Răspunde

    Zice Kautatoruldepofte: “Toate proiectele se vor materializa într-o perioadă de 2-3 ani…”. Mda, probabil acele proiecte imobiliare “de interes divin”-Kubic si Pescarus pe modelul defunctului Teatru de Vara, deoarece de naditul cu machetute ne-am saturat. Uite cateva idei de proiecte: 1)modernizarea transportului in comun la standardul sec. XXI( Ex: cronometre in statii cu sosiri/plecari la minute vs. zeci de minute-ora; toate autobuzele noi, moderne vs. parc auto depasit si carpit cu doar cateva autobuze noi; benzi speciale transport in comun ; diversificarea mijloacelor de transport in comun cu unele solutii mai ecologice(troleibuz-nici acum nu pricep de ce in loc sa fie dezvoltat a fost desfiintat; tranvai, etc.: 2)parcari subterane pentru eliminarea tumultului de masini parcate pe strazi in zona centrala si nu numai(o alternativa de viitor pentru pavarea curtilor interioare in cartiere ar fi sa faceti parcari subterane cu spatii verzi/de joaca la suprafata); 3) continuarea anveloparii blocurilor vechi(in mandatul tau nu prea am vazut vreun bloc anvelopat) si reabilitarea cladirilor vechi-patrimoniu cultural sau de ce nu local; 4) protejarea/cresterea spatiilor verzi si intretinerea acestora (absolut toate proiectele imobiliare sau de reabilitare a unei zone, publice sau private, reduc la ridicol suprafata alocata spatiilor verzi/luciului de apa-factori de reducere a poluarii! Si mai e loc dar ma opresc considerand ca sunt destule pentru un mandat. Si mai e ceva, un primar bun care face treaba se cunoaste dupa cati il urasc pe moment si il iubesc in timp, iar sentimentul satmareanului din mine e ca noi, dupa 90′, inca nu am avut primar. Si stii ce? inca nici nu avem deoarece nu te iubesc dar nici macar nu te urasc. In concluzie, Kautatordepofte ai si tu o placuta suedeza ca sa ne lasi in pace.

  11. Laszlo Vasile Răspunde

    Doar o persoana lipsita de obiectivitate poate afirma faptul ca orasul nu a progresat in anii acestia. Cat din acest progres i se datoreaza primarului e o alta discutie. Problema este ca au ramas in continuare rani deschise : lipsa parcarilor, traficul infernal, mizeria. Iar despre promisiunile facute, da, probabil ca vom inainta cu viteza sunetului. Doar ca alte orase resedinta de judet au facut si fac pasi inainte cu 3 warp.

  12. mae Răspunde

    doar investii private…sau facut a pus semafor,la economic sa blocheze traficul,,,,de ce nu a facut un proiect pentru o pasarela,,ca in toate orasele europene,pe str botizul mor oameni pe trecerile de pietoni,soferi merg ca nebuni,dar ia incearca si fa pasarele ca ai spatiu……….ceva initiativa de a primarului…….doar sitie sa puna bidoane de plastic …..,si am facut sensuri giratorii….mai tacetii…ca nu facut nimic

  13. cazma Răspunde

    da primarul e de vina ca merg ca nebunii pe botizului iar cu pasarela tu chiar cezi un batran de 80 de ani sa urce pasarela de cateva ori pe zi? Lipsa trecerilor de pietoni ar face ca pilotii auto sa mearga si mai tare iar oamenilor le e lene sa treaca pasarela este una la gara mica si oamenii tot fac slalom printre vagoane

  14. ... Răspunde

    Da, primarul si Maskulik e de vina ca in 4 ani de mandat nu au facut absolut nimic sau insufiecient de putin pentru transportul public in afara de niste autobuze noi. Pista de biciclete aiurea pe Baritiu care pleaca de nicaeri si duce nicaieri. Plus ca pe Baritiu au taiat toti copacii din cauza pistei. Asta da investitie ecologica! Orasul e full de sensuri giratorii pentru fluidizarea traficului. Drept urmare soferii merg din ce in ce mai repede. Oamenii trebuie sa aiba alternativa pentru transport, parodia de Transurban nu e.

    • hatz Răspunde

      Sper sa iasa la iveala adevarul si sa plateasca daca e vinovat. Nu-mi place fata lui de betiv….mortii lor de nesimtiti.

    • obiectiv Răspunde

      Dacă e adevărat este demenţial! Partea interesantă e că nu ştiu ce acuză i s-ar putea aduce lui Maskulik decât aceea că e prost. Dar asta nu e o ilegalitate.

      • realist Răspunde

        Cand esti in slujba cetatenilor, ar trebui sa fie..

      • Lili Răspunde

        Doar sa il intrebe DNA-ul ce si cum a facut, ca apoi se va vedea daca i se poate aduce vreo acuzatie sau nu. Bineinteles ca mai sunt multi din primaria Satu Mare care trebuie intrebati inclusiv pe partea de concursuri de angajare.

    • Observator Răspunde

      Din cate am cunostinta , Florisal-ul – prin reprezentantul sau legal – au facut o sesizare la DNA in acest sens , doar ca nu se aude nimic din partea celor cu atributii de-a stopa si pedepsi jaful din banii publici! Cel putin , deocamdata ! Nu ca aș fi multumita de serviciile Florisal-ului , dar nu vad cum o firma din alt judet (țară ? ) ar reusi sa asigure curatenia in conditii mai bune decat una locala ; garanteaza primarul si udmr-ul pentru ei ? Si-apoi , s-a uitat sa se specifice toata încrengatura Debrecen – Bihor si …..HarCov ! Interesant este un lucru – de ce doar cele doua s-au inscris la licitatie ? De ce n-a venit si-o firma din ….. Suceava sau Tulcea , sa zicem ? Sper sa existe alternative , caci n-am de gand sa semnez un contract cu firma noua , ungureasca ! Asta , așa , fara perdea , nu cum încearca udmr-ul sa faca , prin orice tertipuri , ca doar romanu-i fraier , nu-si da seama !Din pacate , aceasta este consecinta serviciilor de proasta calitate oferite de Florisal in ultimii ani , lipsa unor achizitii moderne si noi , a unui personal instruit si civilizat .

      • Mãrie Răspunde

        Da florisalul nu este firma ungureasca ,cum zici tu, ca nu semnezi un contract cu ungurii. Ce conteaza, ce natie face curat in oras, numai sa faca,ca florisalul nu a facut altceva, dacat a taxat, a furat…
        Mai lasa prostiile cu ce a facut ungurul de KG.Dar Coica ce a facut in 8 ani? Cabinete medicale ,si clinica. Din ce oare ,daca nu din banii tai, ai nostri.Sau ce au facut ceilalti primari inainte de Coica? Nici KG nu poate face minune, sa repara ca au stricat altii in 20 de ani.Eu sunt romanca, dar tot respectul fata de unguri…
        Nu votez niciodata cu nimeni, dar respect cand vad ca face ceva.

        • Observator Răspunde

          Nu obisnuiesc sa dau replica la ….replica , decat atunci când cineva nu are capacitatea de-a pricepe sau întelege un text în limba romana ; dar , daca matale atat ai înțeles , foarte bine (pentru tine , atata poți , nu-ți cerem mai mult , sa nu-ti forțam inteligenta ! ) Si apropo , am dubii c-ai fi o …. Mărie romanca , la ce dezacorduri faci în exprimare . ( Asculta un sfat – respectul se căștigă si se dă celui care te respectă , nu care celui care te ….prostește . ) Așa ca ……..s-o lăsăm tot așa .

    • Unu' Răspunde

      Lasă propaganda ieftină!
      Fițuica din linkul tău aparține aceluiaș om care este și prăduitorul principal al bugetului miilor de familii din sătmar: famiglia Pușcaș!

  15. realist Răspunde

    Nici Florisal nu se lasa mai prejos, a dublat tarifele catre populatie pe ultima suta de metri..

  16. Pop Ioan Răspunde

    …iar despre banii incasati pt amenda de colectare selectiva, “legalizat’ de scumpii , bravii etc etc…consilieri, tace ca rahatul in iarba.

  17. trecătorprin satu mare Răspunde

    VREM TAXA DE SALUBRITATE POTRIVIT SALARIILOR/PENSIILOR NOASTRE, NU ALE CELOR DIN ALTE ȚĂRI!
    AUD????

  18. xxx Răspunde

    Prietene eu tot nu am înțeles unde se fură

    • ... Răspunde

      Toate cheltuielile de amortizare/rulaj a utilajelor pe care firma le va cumpara pentru ca momentan nu le are !!!, de fapt nici Florisal nu le are ce sunt nu mai corespund cerintelor din contractul nou, se platesc prin contract de catre noi !!! Adica noi vom plati ce cumpara in viitor firma !!! Sa vezi tu facturi la gunoi pe viitor! Florisal macar a avut bunul simt ca amortizarea sa fie calculata dupa cat foloseste in timp real utilajul in oras, in schimb bihorenii pot calcula si cand folosesc utilajele si in alta parte !? Ti se pare ok? E vorba e foarte-foarte multi bani.

  19. Lili Răspunde

    DNA treziti-va ca luati salariile alea mari aproape degeaba!
    Poate mai descoperiti cum au fost influentate comisiile de concurs pt. angajari din primarie si multe alte lucruri interesante dar mai ales cu iz puternic penal!!
    Nu aveti voie sa va autosesizati, asteptati prescrierea faptei, schimbarea guvernului sau antidotul pt. coronavirus???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.