Ultima actualizare: azi, 10:45

Publicitate

Karcher Center Satu Mare vine în sprijinul sătmărenilor! Face livrări la domiciliu!

Karcher Center Satu Mare vine în sprjinul sătmărenilor. Showroomul specializat pe produse de curățat funcţionează în continuare, în mod legal, pentru a putea furniza sătmărenilor aparate de curăţat şi soluţii, inclusiv dezinfectanţi.

Activitatea Karcher Center Satu Mare nu este afectată de Ordonanţa Militară nr. 3, societatea făcând livrări la domiciliu. Practic în 24 de ore primiţi produsele comandate, oriunde v-aţi afla.
Dacă tot staţi prin casă, poate e momentul să vă apucaţi de curăţenie sau de făcut anumite lucrări. Găsiţi aparate de curăţat prin casă dar şi prin curte. Puteţi cumpăra aspiratoare, asipratoare de geamuri, curăţitoare cu presiune, măturătoare, curăţitoare cu aburi, pompe, aparate pentru pardoseală, aparate pentru grădină.
Foarte important, puteţi cumpăra şi soluţii de curăţat, inclusiv dezinfectant. Puteţi profita de aceste momente chiar dacă nu aveţi scule sau soluţii.
Comenzile se fac fie la sediul firmei situat în Satu Mare, str. Botizului, nr 24, fie online pe karcher-center-cutotul.ro sau cutotul.ro.
Cel mai mare dealer Karcher din România asigură garanţia tuturor aparatelor Karcher ale clienţilor din județele: Satu Mare, Maramureș, Sălaj şi Bistrița-Năsăud. Aparatele se ridică gratuit prin curier de la domiciliul sau sediul persoanelor juridice şi după eventuala reparație se returnează tot gratuit.
Aşadar, profitaţi de acest timp şi apucaţi-vă de treabă!
Detalii mai multe la sediul reprezentanţei: Satu Mare, str. Botizului, nr 24.
Tel: 0770 507 456
Web: karcher-center-cutotul.ro sau cutotul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.