Ultima actualizare: ieri, 21:48

Naţionale

Digi24: Nelu Tătaru, propus pentru a fi noul ministru al Sănătății

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi dimineață că îl propune pentru funcția de ministrul al Sănătății pe secretarul de stat Nelu Tătaru, care se afla la Suceava și a fost chemat la București de urgență. 

Ministrul Sănătății și-a dat demisia în plină criză de coronavirus. Decizia lui Victor Costache vine la o zi după ce a declarat la că toți bucureștenii vor fi testați împotriva COVID-19.

Potrivit surselor Digi24.ro, lui Victor Costache i-a fost cerută demisia.

6 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Vai de pul@ satului…

  2. Adinutza Răspunde

    Acest om e un om destept si capabil să gestioneze situația gravă în care ne aflăm împreună cu R Arafat.Au “sânge în instalatii”,nu ca mascariciul care si-a dat demisia de la sanatate,un ciuri buri,afon de realitatea in care traidste.un incapabilCe sa mai spun de Orban si Iohanti=O BARAT.Ratari pe banda rulantă.Mult pun în joc sănătatea noastră a românilor din țară asta pentru voturile diasporenilor.Astia 2 ar trebui linsati si arși pe rug ca in evul mediu.Doamne ajuta

    • curios Răspunde

      @Nuţi (pot să-ţi spun aşa?) … La invocarea de sfârşit cu ,,Doamnea ajută” n-o să ai nici un ajutor. Linşarea şi arsul pe rug sunt vise patologice ale bolnavilor nu lucruri în care se bagă Divinitatea. Ia-ţi pastilele fato!

  3. asder Răspunde

    L-ati cam speriat pe domnul din imagine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.