Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

Foc pus intenționat în municipiul Satu Mare. Intervenție de trei ore a pompierilor

În cursul zilei de azi, la ora 11:00, pompierii sătmăreni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe un teren viran din zona străzii Magnolia din municipiul Satu Mare.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2500 mp, cu degajare mare de fum din cauza materialelor arse: deșeuri și componente auto (mase plastice, anvelope).

Intervenția pentru localizarea și lichidarea tuturor focarelor a durat aproximativ 3 ore presupunând un efort susținut din partea pompierilor. Una dintre autospecialele dislocate la fața locului a asigurat alimentarea cu apă de la un operator economic din zonă, pentru că în imediata apropiere a focarului nu existau surse de apă. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă: folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a provoca un incendiu. Investigațiile privind autorul/autorii au fost preluate de către organele abilitate în acest sens.

Sursa: ISU Satu Mare

6 comentarii

  1. ... Răspunde

    Clar, o firma de dezmembrari auto a vrut sa scape de niste deseuri nerevalorificabile. Se vede din poze. O fi zis ca poate acum nu se va observa. Dar cauciucul care arde scoate fum urat si se vede departe! Oare are cineva curaj sa intrebe de sanatate firmele din zona de profil?

  2. Depozitare Răspunde

    Oare exista ajtorizatie ptr a depozita in halul acela atatea anvelope?!

  3. Traian Zistor Răspunde

    Mirosul urat s-a simtit in tot orasul !!!Cei care detin astfel de kkturi sa fie amendati drastic,pentru ca mai mult ca sigur ei sunt vinovatii !

  4. marika Răspunde

    va si zic firma care a ajutat pompierii care au incarcat de 4 ori masina – firma TARR BETON , ACUM NU COMENTEAZA NIMENI????? desi in zona este o sursa ( hidrant) care dupa pompieri nu are apa , ciudat desi este nou nout , asta e, dar va mai zic un lucru acolo saptamanal ardea ceva , desi nu e pentru prima data, cu asta am zis tot , cred.

  5. altu fără bmw Răspunde

    Am o singură observați. Mizeria aia nu într-o zi sau două a crescut acolo. Aviz organelor din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.