Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

VIDEO. Prima măsură pe care ar lua-o Panait dacă ar ajunge primar: ar vinde mașina Primăriei

Candidatul USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Radu Panait, a declarat, în cadrul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020, că prima măsură pe care ar lua-o dacă ar ajunge pe fotoliul de primar ar fi să vândă mașina Primăriei: ,,Nu m-ar deranja să merg cu trotineta la Primărie”, a spus Panait.

,,Ar fi multe lucruri care ar trebuie făcute la început, însă îmi aduc aminte un episod, parcă din 2017 când Primăria a cumpărat o mașină Skoda Octavia cu 44.000 de euro. Eu cred că acea mașină ar trebuie să fie vândută la licitație, iar acei bani să fie folosiți pentru ceva ce contează astăzi, pentru ceva de care e nevoie astăzi. Mulți oameni pe stradă se plâng că nu li se dă copiilor măști la școală, mulți oameni se plâng că Primăria ar putea să facă mai multe lucruri pentru diverse categorii defavorizate”, a declarat Radu Panait la emisiunea PortalSM – Alegeri Locale 2020.

Candidatul USR-PLUS a mai spus că nu are neapărat nevoie de mașină pentru a merge la serviciu: ,,Având în vedere că mie îmi place să umblu cu trotineta, pe mine nu m-ar deranja să merg cu trotineta la Primărie.”

21 comentarii

  1. s Răspunde

    Săracu,ori e dus ,ori e dus!Ce zici …?Hai că tu ai relatii…

    • Ioana Robas Răspunde

      Cred că băiețaşul ăsta e dus cu pluta , doar laudă de sine ce tare e el , ce ar face el apoi vai şi amar .Cheltuie bani doar pe lucruri scumpe , exclusiviste Rage Rover , haine de firma etc .RUŞIINOS NU TE VOTĂM !

      • Decebal Răspunde

        Te ai întrebat de unde are banii cheltuiti pe lucruri scumpe ?

        Dacă i-a făcut el .. care e problema?

        • ... Răspunde

          Știi tu povestea cu miliardarul american care a spus că mai bine să nu-l întrebe despre primul milion. Despre restul povestește cu plăcere. Nici unul nu e Albă ca Zăpada îți spun eu sigur-sigur.

      • Profa Răspunde

        Învață dracului sa scrii , fa !!!
        Valabil pentru toți analfabetii care emit tot felul de “judecați de valoare “…
        Rusine sa va fie ,nici sa scrieți corect nu știți , dar la aruncat cu zoaie in alții sunteți pricepuți !

  2. x-ulescu Răspunde

    si ar baga banii in buzunar ? ca doar mucusor dan e idolu lui

    • Tineriada Răspunde

      cand ai citit un text cap-coada ultima data? “Eu cred că acea mașină ar trebuie să fie vândută la licitație, iar acei bani să fie folosiți pentru ceva ce contează astăzi, pentru ceva de care e nevoie astăzi. Mulți oameni pe stradă se plâng că nu li se dă copiilor măști la școală, mulți oameni se plâng că Primăria ar putea să facă mai multe lucruri pentru diverse categorii defavorizate”

  3. Cetatean Răspunde

    Buna ziua,
    Problema autovechiculului e prioritar.
    Dar o intrebare:
    – la o intalnire din alt judet, MM de exemplu, cat timp se face cu trotineta ? ( Intreb pt in prieten)
    – pt alt prieten: primaria doreste sa inchirieze masini? ( Se poate “negocia” pretul :)))

  4. h Auleu Maica Răspunde

    Asta vinde și poarta primariei…

  5. Pandi Mia Răspunde

    Chestii rasuflate ! Si betivanul base,inainte de a ajunge presedinte,a zis ca nu va avea nevoie de spp,dupa care a dublat efectivele acestora,ca nu va avea nevoie de locuinta de la stat,dupa care abia au reusit sa-l scoata de la vilele lac 1,2,3…ca el nu va folosi coloane oficiale si alte bazaconii,pana si-a ajuns scopul !! Viitorul primar e obligat sa stie ca politia locala trebuie reformata din temelii,si invatati acei oameni ca nu doar masinile parcate neregulamentar reprezinta o problema a satmarului !!

  6. Szalma Jack Răspunde

    Moderatorul spune: “sa presupunem ca vei ajunge primar”,la care R.P. ii da replica : “voi ajunge primar” !! Clar nu a specificat in care tur de scrutin va ajunge primar…2030,2040,2050 ??!!! Pentru ca acum SIGUR,nu va castiga,nici daca primarii s-ar alege din 6 tururi !!!🤣🤣🤣🤣

  7. Canyon Răspunde

    Gargara ieftina. Vai de mine. Unde am ajuns. Sau te bagi la inchiriat la dublu pret. Sau folosesti masina personala in interes de serviciu. Sa vezi atunci bonurile de benzina. Oricum nu luati nici 3%.

    • Tineriada Răspunde

      poti sa folosesti masina proprie fara sa faci deconturi din banii primariei

      si vor lua vreo 15% cel putin… la europarlamentare am vazut ca au fost primii dupa UDMR in oras 😀

      • altu fără bmw Răspunde

        În momentul în care ești în delegație oficială NU. Și ce faci dacă pățești un accident auto de exemplu în drum spre …….?

  8. Mure Răspunde

    Ce fata are

  9. peda gogu Răspunde

    sau alta solutie pentru economii in primarie , tot a doua persoana care foloseste toaleta ,sa traga apa , se economiseste altfel jumatate din apa folosita la wc ,din economie se poate cumpara benzina la masina primariei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.