Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Petric îi dă o nouă replică lui Beșeni: ,,Pun ieșirile sale pe seama frustrărilor”

Octavian Petric îi răspunde, din nou, consilierului județean Cristian Valer Beșeni, iar schimbul de replici dintre cei doi continuă. Ieri, Beșeni i-a mai transmis un mesaj lui Petric, pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, iar acum a venit rândul deputatului să reacționeze. ,,Pun ieșirile sale pe seama frustrărilor unui om care nu a reușit pe plan privat, astfel că și-a găsit refugiu călduț într-o instituție de stat cu ajutorul mamei”, a spus Octavian Petric.

Redăm, integral, mesajul transmis de Octavian Petric lui Cristian Valer Beșeni:

,,Mă bucur că Spitalul Județean de Urgență Satu Mare se poate lipsi în plină pandemie de activitatea și profesionalismul domnului Cristian Beșeni – consilier județean PNL și candidat, care se ocupă acum de campania electorală și de atacuri la persoană în loc să-i pese de pacienții COVID și non-Covid.

Întotdeauna m-am bucurat când am întâlnit tineri care vor să facă politică, de fiecare dată am încercat să-i sprijin și să-i promovez. Acum mă amuză eforturile depuse de tânărul Cristian Beșeni (ex PDL, acum PNL) de a-și face notorietate pe spatele meu, după ce ani de zile a stat în umbra mentorului său Adrian Cozma.

Doar că spre deosebire de tânărul de la PDL-PNL eu am realizat ceva în politică. Dar nici pentru Cristian Beșeni nu e târziu, deși a început cu stângul primele 8 luni în care a ocupat funcția de consilier județean. Pun ieșirile sale pe seama frustrărilor unui om care nu a reușit pe plan privat, astfel că și-a găsit refugiu călduț într-o instituție de stat cu ajutorul mamei. Pe principiul unde încape unul, intră toată familia.

Spre deosebire de el, eu am realizat ceva și în afaceri, clădind o firmă puternică care rezistă pe piață de mai bine de 20 de ani, în timp ce BESENI CRISTIAN VALER SRL a fost închisă după 3 ani în care a avut cifră de afaceri de 2.000 de lei pe lună, dar lăsând în urmă datorii de 37.000 de lei.

Nu cred că este un politician sătmărean care s-a luptat mai mult decât mine pentru Țara Codrului în special, pentru județul Satu Mare în general. Și nu doar de când sunt parlamentar, am muncit la fel de mult și când eram consilier județean.

Mărturie sunt proiectele din Țara Codrului pentru care am reușit să obțin finanțare prin PNDL și care au fost deja finalizate, ori se află în execuție. Mărturie sunt proiectele pentru care am reușit să obțin finanțare pentru orașul și stațiunea Tășnad, ori pentru municipiul Satu Mare.

Cât despre morții din politică, domnul Beseni încă nici nu s-a născut…”

CITEȘTE ȘI:

6 comentarii

  1. unu Răspunde

    trebuie sa intervin desi nici beseny nu mie simpatic , dar mai taranule de petric , ai stat cativa ani in parlament , dar nici nu esti in stare sa vb corect , dar beseny nu a atacat familia ta , sau afacerile tale , el te a atentionat sa nu folosesti biserica in scopul campaniei atat , deci nu fii gunoi petric .

  2. alin Răspunde

    kennedy de satu mare nu te mai balacari cu mucosul prin mesaje daca sunteti barbati amandoi o dati parte in parte fata in fata si va spuneti ce aveti de spus!!!,va comportati ca si copii de clasa IV…..

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Petric, esti o mizerie

  4. cetatean Răspunde

    Cine-i Petric ?

  5. Covidu’ Răspunde

    Nu il pot vedea pe Bicauanu’ pulii.. da Legat de Valer are maaaare dreptate .. la bagat ma-sa unde e cald si bine … altfel era schimbu’ 2 aau 3 la drexi !

  6. unu Răspunde

    dar majoritatea asta fac , uitati-va la angajatii de la apaserv cate manevre fac – ferme , si multe altele , in apsarv 80% din angajati sunt ai udmr nici nu se scoate un concuns de ani de zile si atunci daca e scos baga unul de al lor, de ex tranurban acolo e un psd lingau mare al udmr de asta e inca pe pozitie bujorel arbitru de tuse, ce calitati are el sa fie director va zic eu a lipit afise frumoase cu stoica coica si l a bata la apaserv apoi l a dus la trasurban un loc f caldut – si inca a stat in chirie la una din apt primariei cu vreo 45 lei pe luna chirie asta da viata de boier , ce sa zic de beseny la fel masa lucreaza la spital l a bagat acolo ca in rest nu stiu ce naiba ar face

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.