Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Șofer reținut 24 de ore. Băut și fără permis, bărbatul a refuzat testarea

La data de 05.12.2020, în jurul orelor 20:30 polițiștii negreșteni au identificat în trafic, pe raza localității Negrești Oaș, un bărbat pe de 35 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care nu avea montate placuțe de înmatriculare.

În urma extinderii verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nicio categorie. De asemenea conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație alcoolică de  0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la Spitalul Negrești Oaș, unde a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de cel în cauză, s-a dispus masura reținerii pentru 24 ore, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Negrești-Oaș, cu propunere de luarea unor măsuri preventive. În cauza s-a întocmit dosar penal  sub aspectul savârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și refuzul de recoltare a probelor biologice de sânge.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.