Ultima actualizare: azi, 20:40

Locale

Bătălie mare pentru postul de prefect la Satu Mare! Este dorit de PSD, PNL şi UDMR

Bătălie mare pentru postul de prefect al judeţului Satu Mare. După învesirea noului guvern PSD-PNL-UDMR, liderii politici sătmăreni au început discuţiile pentru reaşezarea funcţiilor de conducere din instituţii, în special la nivelul Instituţiei Prefectului.

Cel mai discutat post este cel de prefect al judeţului Satu Mare, care este dorit în special de ctre reprezentanţii PSD, care nu deţin nicio funcţie publică nici în Consiliul Judeţean şi nici în Primăria Satu Mare. De asemenea, postul de prefect este dorit şi de către conducerea PNL, deputatul Adrian Cozma, lider al PNL Satu Mare, exprimându-şi nemulţumirea în momentul în care postul de prefect a revenit UDMR-ului. Nu în ultimul rând, postul de prefect este dorit şi de către UDMR, care încearcă să îl menţină în continuare în funcţie pe Altfatter Tamas.

Deocamdată nu se ştie cărui partid va reveni funcţia de prefect şi cum se vor negocia celelalte posturi de conducere. Liderii partidelor din judeţ sunt chemaţi la Bucureşti la începutul lunii decembrie pentru a discuta detalii. În orice caz, postul de prefect va fi decis într-o negociere la nivel naţional şi poate reveni oricui, aşa cum s-a întâmplat când a fost obţinut de către UDMR.

10 comentarii

  1. Lili Răspunde

    Ciolaniada la toate nivelurile va tine mult și bine de nu se sparge repede “marea coaliție” …..

  2. Clanul lui Govor din Supur Răspunde

    Se vrea ospătarul prefect..rahatul dracului..după ce și-a instalat surorile șefe..le-a făcut donații case acuu vrea din nou la ciolan…excrementul uman ce minte cum respiră acest Govor cu tot neamul lui..Minodora..Mirela..Mirel..etc…ca toți îs cu M..de la MĂGAR..nu îl m-ai sătura Domnul..bejectie umană ce vrea doar banii..gura ta de interlop..poți să îi mulțumești lui Dragnea că ai scăpat de pușcărie..vierme ce ești..gunoi de Supur..🦧

  3. Profu Răspunde

    Mai Govor iar vrei funcție?
    Noi știm ce îți poate capul.
    Mai stai dracului și lasă pe alți care nu sunt pătați ca și tine.

  4. x-ulescu Răspunde

    Votanții UDMR – ului , au pensii mai mari ,preturi mai mici la energie și restul ,decand prefectul este UDMR – ist ?? Întreb și eu ,daca e așa ,data viitoare votez și eu UDMR – ul

  5. H&R Răspunde

    Bătălie mare pentru prostul de prefect… 🤣🤣🤣

  6. . Răspunde

    Sa-l puna pe escrocul ala de Cosma un nemernic in toata regula

  7. Kiru Răspunde

    Mircea Govor merită să fie prefect. E cel mai bun politician, e un om extraordinar.

    • ;)))) Răspunde

      cel mai extraortdinar prefect,mirceica govor este, vai steaua noastra, cel mai cel analfabet politician,cu asta la butoane in 2024 nici mama dracului nu mai voteaza psd in satu mare,da el stie ,este constient si il doare-n cur,ca ii gata ca bateria politic mai trage tura asta face plinul si ca basescu adio psd,adio satu mare!!!:)))))

      • H&R Răspunde

        Dacă are noroc, căci Romania este țara tuturor posibilităților, mai trage câteva ture. Fiți siguri pe asta. PSD va mai câștiga. Nu mer’eti la vot? No problem, votează alții în locul vostru. În sud nu le interesează, numai ajutorul social să iasă. Ați notat bine? Printscreen/screenshot ați făcut? Noah, bine noah.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.