Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Coronavirus Satu Mare: 229 de cazuri noi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 19.685 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 7.603 mai mult decât în ziua anterioară. 1.740 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 59.632 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 24.01.2022 (10:00) – 25.01.2022 (10:00) au fost raportate de către INSP 44 de decese (27 bărbați și 17 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Cluj, Mehedinți, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava,Teleorman, Timiș, Vaslui și Vâlcea.

43 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar un pacient decedat nu a prezentat comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 7.094, cu 724 mai mult decât în ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 650 de persoane, cu 21 mai mult decât în ziua anterioară. Dintre cei 650 de pacienți internați la ATI, 560 sunt nevaccinați.

26 comentarii

  1. Larevederecovid Răspunde

    Jurma și adepții lui stau pitiți . Medicii estimează că prin martie scăpăm definitiv de pandemie. Deja au apărut speculații ca o să apară restrictiile climatice. Eu mă abțin, dar nu m-ar mira nimic

    • AziNu Răspunde

      Stai linistit , pana in luna Martie politicul o sa impinga vaccinarea si o sa incerce sa le inchida gura la medici.Arafa deja umbla prin tribunale

      • Asistenta Răspunde

        Pacienţii cu o formă uşoară de COVID-19 pot dezvolta probleme de memorie şi atenţie pe o perioadă între şase şi nouă luni după recuperare, potrivit unui studiu realizat Universitatea Oxford din Marea Britanie, relatează Reuters şi dpa.

        Memoria și abilitățile cognitive
        Rezultatele studiului au arătat că persoanele care au avut o formă uşoară de COVID-19 şi care nu au prezentat simptome persistente după îmbolnăvire, sau aşa numitul COVID-19 de lungă durată (long-COVID-19), au suferit totuşi de probleme de memorie şi de atenţie mai multe luni după recuperare, scrie agerpres.ro.

    • Zozo Răspunde

      Ai sărit cam repede, incidenta doar acum incepe sa crească.

      • @Zozo Răspunde

        @Zozo, suntem trecuti de varful valului 5 cam din data de 20.01. dar ca sa vezi unii urmaresc cifrele si pot judeca iar altii asteapta ca sa le intrepreteze altii si sa gandeasca in locul lor. In ritmul asta la data de 10.02. cand zicea Rafila ca va fi varful valului 5 poate nici 50 de cazuri nu o sa avem pe judet.

        • Alex Răspunde

          Prostalaule cazurile sunt mult mai multe decât reda dspul căci multi se testează doar cu test rapid nu și cu PCR care se raportează la DSP,iar multi nici măcar nu se izolează și infectează fara nepăsare

          • Altu

            @Alex,tu ești deștept rău! Și un test rapid făcut la un laborator acreditat
            sau pe ambulanță dacă este trimisă la domiciliu este recunoscut de DSP. Și tu , să-ți vezi de vaccinați că ei umblă peste tot, că doar au țidulă, și răspândesc virusul. Chiar azi un coleg triplu vaccinat a fost depistat cu ,covid. Are frisoane săracul,dar daca nu era vaccinat precis era mort la fel ca sutele de milioane care au trecut prin boală fără serul minune.

          • @Altu

            Vad ca moara ta toacă aceleasi prosti.
            Mai bine ai citi pagini de specialitate despre urmarile si distrugerile covidului in organism, care sunt multe si grave, chiar si la cei care au trecut usor prin boala.
            Vaccinarea nu apara de infectare cu tulpinile mai noi, dar scade distrugerile dar si sansa de a face forma grava sau ajunge la ATI.
            Ca tu ai avut noroc sa scapi de varianta light Alpha, este unul, mie mi-a murit un prieten, o ruda, un cunoscut si 2 colegi de munca. Toti inainte de vaccinare.

          • Laszló

            A murit de Covid dublu campion olimpic din Ungaria, activist antivaccinist, 51 ani, sanatos tun.

          • H&R

            @László. Csollány Szilveszter a fost vaccinat btw. 😳

          • AziNu

            Ala de care zici tu era vaccinat

          • damaigreu

            Ati vazut cum mint disperatii? Sportivul ala era vaccinat . Laszló nu te teme , tu o sa scapi poate. Numa sa nu faci prea multa miscare

        • damaigreu Răspunde

          “În trecut, în presa maghiară erau multe știri despre vaccinarea lui; prima știre a fost că Revelionul lui Csollány nu fusese vaccinat împotriva coronavirusului, dar acest lucru a fost infirmat de rapoartele ulterioare.” Au spus cu jumate de gura

          • damaigreu

            Am tradus automat de la presa maghiara

          • damaigreu

            Laszlo rusine! Uite ce ti-o transmis un medic (nu Jurma ala fals ci Dr. Lehota András) : Itt és most, kérem, mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján . Asa ca termina cu raspandirea de informatii false. Tu iti iei informatile de la politicieni ,altii de la doctori

          • IT

            Laszló ala e un speriat , ca toti astia care s-au vaccinat de frica. Pentru ca oamenii s-au vaccinat ori de frica , ori de musai

          • @damaigreu

            Omul a fost antivaccinist, si nimeni nu stie daca a facut vaccinul real sau pe hartie.
            Chiar daca facea real,l-a facut tardiv, s-a infectat, vaccinul nici nu a avut timp sa-si faca efectul. Sa nu mai zic, Johnson monodoza, din start este slab, si contra Delta ineficient.
            Un om informat ar trebui sa stie asta, l-a facut real sau ireal, doar ca avea nevoie sa mearga in Austria unde era antrenor, si vaccinarea este obligatorie.

        • News Răspunde

          Autoritățile au anunțat miercuri bilanțul infectărilor coronavirus. Este recordul absolut al pandemiei în România, în ultimii doi ani. Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 26 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 34.255 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 94 decese.

  2. Altu Răspunde

    Tu,acela, fără nume,care mi-ai răspuns , mai bine pune mâna și studiază gramatica limbii române să nu fii un agramat. Și mai lasă-mă cu studiile de specialitate care se contrazic între ele. Eu cunosc o persoana de 36 de ani mort în urma unui AVC,o femeie 32 de ani miocardită, femeie 45 de ani internată cu tromboză,plus alte cazuri de care am auzit. Singurul lucru comun e vaccinarea,dar e doar coincidență, așa justifică specialiștii. Așa, și eu spun ,că așa-ziși morți de covid au murit de alte boli. A,nu sunt specialist,e adevărat. Dar, dă-mi 3 nume de specialiști,din ăia buni.

    • damaigreu Răspunde

      HAHAHA!!! ” pagini de specialitate despre urmarile si distrugerile covidului in organism” . Ala o auzit de la Digi ceva fake news , sau de la Jurma.
      Alta minciuna gogonata :”mie mi-a murit un prieten, o ruda, un cunoscut si 2 colegi de munca. Toti inainte de vaccinare”. BA! Tu il crezi???? E cel mai ghinionist om din Romania daca i-a murit atatea cunostinte. Asa mint oamenii speriati.Ei sunt dependenti de frica. Sa ne zica nume si prenume ! Vreau sa vad cine e cunoscutul, ruda(daca e ruda cu el), si cum ii cheama pe ceilalti doi si daca erau colegi de munca cu el! Mincinosu pw**i

      • damaigreu Răspunde

        E acelasi ca*anar care are si nick de femeie. Tot asa vine , ca i-o murit un prieten, dupa aia sotul etc…. E deplasat rau omu. E posibil ca el sa fie si Laszlo ala , care o mintit ca sportivul era nevaccinat :)))

      • @damaigreu Răspunde

        Mincinos sunt antivaccinistii, cazurile de deces sunt reale. Esti un nesuferit fara suflet, idiot dea binelea!
        Vezi ca azi 10% sunt reinfectati, si au decedat sivtineri, un copil, si oameni fara comorbiditati.

  3. Altu Răspunde

    Treaba e oablă,dar inteligenții o complică. Vaccinatul se infectează și transmite,dar cică are șanse Să Nu facă formă gravă,buun. Nevaccinatul se infectează și transmite și are șanse Să facă formă gravă,buun. Deci, vaccinul oferă, dacă oferă,doar protecție individuală. Atunci de ce obligi pe cineva să-l facă,omul își asumă riscul. Așa cum vaccinatul își asumă riscurile adverse ale aerului ,așa și nevaccinatul își asumă eventualele probleme apărute după infectare. La fel cum fumătorii, alcoolicii, fast-food- iști,etc. își asumă ce fac în ciuda sfaturilor doctorilor. Nu sunt împotriva vaccinării, sunt împotriva vaccinării Obligatorii, și mulți alții la fel. Dar inteligenții nu înțeleg,o țin pe a lor, dacă ei sunt inteligenți să fie și ceilalți. Nu fraților,noi vrem să rămânem “proști” ,ce vă f.te pe voi grija?

    • ... Răspunde

      Si daca ar trebui sa scoți bănetul pentru spitalizare, tratament? Si nu mai sunt bani pentru concedii medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.