Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Râsu-plânsu la Spitalul Județean Satu Mare. Leșinată dusă cu picioarele-n sus, în lipsa tărgii

Râsu-plânsu la Spitalul Județean Satu Mare, mai exact la Unitatea de Primiri Urgențe, unde o pacientă ce a leșinat a fost transportată pe un scaun cu rotile, cu picioarele în sus. Potrivit martorilor, la momentul respectiv nu s-a găsit nicio targă pentru a transporta pacienta în siguranță în interiorul spitalului.

Un cititor PortalSM a transmis pe adresa redacției imagini cu momentul în care femeia a fost transportată cu picioarele în sus la Urgență. Bărbatul spune că nu numai lipsa unei tărgi ar fi fost problema, ci și faptul că

„În anul 2022, să nu fie o targă pentru o persoană leșinată?? Și că domnu’ a așteptat mai bine de cine minute să vină cineva cu o targă… Prima dată s-a dus domnul cel în albastru, portarul, să cheme pe cineva. S-a dus și domnul care a venit la Urgență să cheme paza. S-a dus cu capul în telefon și fără grabă…”, a transmis cititorul PortalSM.

 

6 comentarii

  1. Xpert86 Răspunde

    Important este ca cadrele medicale sa aiba salarii cat mai barosane, umflate cu tot felul de sporuri, adica sa aiba salarii de lux!! Nu trebuie sa avem prea mari cerinte de la cadrele medicale pentru actele medicale pe care trebuie sa le efectueze deoarece se vor irita si vor pleca in strainatate unde acum sunt salarii la acelasi nivel si munca mai multa!!! Lasa ca vine sporul pentru covid din nou si iar se vor simti mai ok si se vor mai motiva, in sensul ca se nu vor mai feri sa bea cafele fara sa fie vazuti de popor si vor putea sta mai mult la barfa pentru ca iar se vor institui restrictiile si spitalele vor iar goale, fiind primite numai urgentele dupa testare!!! Apropo la spitalul judetean SM oare s-a terminat concursul, , Cine are cea mai barosana masina??” Oare cine o conduce in clasament???

    • Adi Răspunde

      Va rog frumos să vă relaxați , se pregătesc sa mai angajeze încă 40 de putori care să dea un examen trucat iar emitentele cenușii ale spitalului să își umple buzunarele de la șpagă .
      Așa ne merităm soarta !

      • Nagasaky Răspunde

        @Adi. …,,Eminentele cenusii” e corect nu ,,emitentele”… Aveti pretentii de la altii sa fie perfecti dar nici macar nu ați învățat sa scrieți.

  2. Sandra Răspunde

    Nu sunt targi, dar bine ca au fost bani de izolete si alte bazaconii!Rusine1Va bateti joc de oameni!Pentru batjocura asta platesc cotizatia la sanatate!Ar trebui sa nu mai platim nimic..cat platesc lunar mi-ar ajunge sa imi fac analizele medicale luna de luna!

  3. Marin Răspunde

    Aproape sx.

  4. Fasz Răspunde

    Mi se pare că e poziția normală la femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.