Ultima actualizare: azi, 10:16
Locale

FOTO. Restaurant din centrul oraşului închis temporar de OPC. Mizerie, mucegai şi igrasie!

Restaurant din centrul oraşului închis temporar de OPC. În ultima săptămână, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare a realizat o serie de acțiuni, pentru a verifica modul în care este respectată legislația în vigoare, în domeniu, la SC Restaurant Cinque SRL din centrul municipiului Satu Mare, ca parte a unei tematici proprii de control.

Pentru neregulile constatate, comisarii CJPC Satu Mare au aplicat următoarele sancțiuni: o amenda contravenționala, în valoare totală de 15000 lei, un avertisment şi oprirea temporară a prestării de servicii, până la remedierea deficiențelor.

Neregulile constatate în timpul controlului, au fost: 

  • prestarea de servicii alimentare cu produse neetichetate.

  • folosirea unor condiții in blocul alimentar necorespunzătoare din punct de vedere igienico-sanitar,(aragaz,plita,frigidere,pardoseala neigenizate,pereti cu tencuiala scorojita cu urme de mucegai si igrasie).

12 comentarii

  1. Cocojambo Răspunde

    Era vorba că se va da și denumirea agentului economic. Parcă asta a zis marele șef al ANPC. Așa știrea e fix zero barat. Undeva în Europa pe dreapta s-a închis ceva, undeva. Nimic concret. Consumatorul de unde află care locație este și cum să o evite le viitor? Dacă patronul e c@i@s mâine-pomâine deschide iar. Sincer spun asta. În cel mai rău caz încalță o altă amendă. Că doar nu o să-i stea pe cap inspectorii ăia puțini care sunt!?!? Cel care ai scris articolul măcar tu știi despre care restaurant e vorba?

    • Viorica Răspunde

      Scrie in articol ca e Restaurantul Cinque! Ala care are portiile mici, preturile mari. Avuma vad ce conditii mizere are de lucru. Nu mai comand in veci de la ei!

  2. Lacatis Răspunde

    A mentionat si restaorantul Cinque Bistro

  3. Jack jones Răspunde

    Rusine Nicu Pop! Doar bănetul te intereseaza! Dar conditiile de preparare, nu! Rusine ! Te tot lauzi ca oferi cele mai bune conditii si meniuri bogate.

  4. Mihaita Piticu' Răspunde

    Ultima data cand am mancat la Cinque , pizza o fost ca pwla…..ca si scoasa din congelator. Si angajatii din bucatarie pareau cam obositi ,cand am trecut prin spate .

  5. tudor Răspunde

    Voi totusi ce asteptari mai aveti de tara asta ??????
    In romanica noastra fermitatea , dreptatea , corectitudinea sau lucruri facute cinstit sunt deficitare in profunzime .
    Plecati cat mai repede pana mai aveti posibilitatea.
    Tara asta este condamnat la moartea sigura si lenta.
    Cu asa o atitudine nici odata n-o sa intrati in Schengen sau fara vize in America.
    Jale unde a ajuns tara asta…….sunteti rusinea europei !!!!!

  6. Corneliu Răspunde

    Nicu Pop e un derbedeu cu multe pile si smecherii la fisc si la politie

  7. Ervin Răspunde

    Nicu Pop, administratorul restaurantului este un gunoi de om, neserios și arogant. În sfârșit a primit ceea ce merita.

  8. Gigi Răspunde

    …bai nu ne Nicu Pop,nu îți mai tine bucătării la țigări jegoși până în gât pe scările din spatele restaurantului,că te filmează sătmărenii și uite cum te dau in vileag….mănâncă sătmărenii pe centru in jeg și mizerie la superlativ!!!

  9. GB Răspunde

    “Poftă mare!!! ” Și cică s-a remediat într-o zi!! Uaauu… asta da operativitate(în 24 de ore s-o fi dat cu șpaclul și lavabila, cu Cif&Domestos, cu Bontea+Dumitrescu+Scărlătescu și totul e frumos ca-n “Chefi la cuțite” ). Nu neg, e posibilă prima parte doar… și acest “doar” e problema! Adică “doar” în urma controlului?! Jegul ăla nu era de azi de ieri(poate e dintotdeauna, în culpă fiind evident și OPC-ul, dar o să revin) ci s-a adunat zi de zi și clar vina e atât a patronului, a angajaților cât și a OPC . Și când te faci de rahat/vinovat faci și pe fudulul, tot o ții langa fără coloană pe FB-“noi nu am fost închiși deloc” +gârloiul de salivă a postacilor de serviciu. “Doar” alimente neetichetate(adică fără să știi de unde provin- Ex: alcoolul de proastă calitate din crâșme care dacă are origine dubioasă sar putea să te și omoare) cărora nu le știi originea, felul produsului, dacă e certificat pentru consum, etc. Acest aspect îmi ridică semne de întrebare și în ceea ce privește fiscalizarea acestor alimente(dacă nu au etichetă nu știi de unde sunt cumpărate-pot fi de pe “piața neagră”? , Ex: o amărâtă de bălțată românească plină de zgârciuri din “satul cu sălciile” tu o vinzi ca vacă de Kobe pe terasa din centru și “fițoșii” se/o laudă pe FB de genul “Gionuțule am mâncat un burger de vită beee…ton din vacă daia scumpă de nipon” ) Aviz Fiscul! Poate iese ceva jeg și din partea aceea. Revin cu un “Doar” la OPC-CJPC care zice “parte a unei tematici proprii de control”, Mdaa.. având în vedere “perioada de grație”, adică pandemia, jegul e clar anterior și voi cam nu ați fost de multișor pe ACOLO. Da, bravo! ați fost tari! , i-ați rupt cu controlul! Exigență maximă! , dar indirect articolul vă face de cacao pentru că de-aia sa ajuns aici că ia-ți lăsat/nu ia-ți controlat, adică nu v-ați făcut treaba. Apropo OPC-CJPC, amenda au plătit-o??? Poze după remediere se poate??? Altfel declicul de o zi e suspect pentru cetățeni și exploatat de firmă pentru a-și spăla și imaginea nu doar bucătăria și implicit a decredibiliza știrea/OPC-CJPC. Tare mi-e că s-a rezolvat “românește”- controlul contestat/pe rolul instanței, măsurile automat suspendate și în cazul ăsta remedierea e vrăjeală pt. “fițoși” și crâșma merge mai departe cu “bucătăria minune”. Ar mai fii câțiva de “doar” dar devine lungă postarea și vorba aia și de vorbești negativ și mult tot reclamă se numește. Doar un of mai am vizavi de crâșmele din zona centrală ~extinsul aiurea pe spațiul public continuu~ dar nu așa cu o mică/mare terasă. Nu, acela prin care dintr-o dugheană de 2/2 faci ditamai restaurantul cu pași mărunți. Nu le enumăr fiind-că toate fac asta(sigur cu avizul autorităților care le permit și iau banii). Am înțeles că te-ai dezvoltat/te dezvolți dar nu “mușca” din trotuar/piață ca nesimțitul, ai prins cheag păi dute închiriază/cumpără un spațiu mai mare pe măsură afacerii tale(și sunt spații destule). Cel puțin exemplul de față asta ne arată, bucătăria e într-un spațiu impropriu și aia nu va fi niciodată o bucătărie ok pentru maghernița superextinsă în piață! Soluția(sfat gratis), închirierea unui etaj din magazinul Someșul, sau ceva asemănător! Dar nu o să vezi asta niciodată la tipul ăsta de afaceriști fiindcă pentru ei afacerea înseamnă maximizarea profitului în detrimentul a toate și toți(mi se rupe de sănătatea clienților~e treaba medicilor; mi se rupe de stat și legi~e cel mai mare hoț cu legi proaste, etc.) Vremea cinstei și omeniei a apus, e vremea fățărniciei și a neamului prost!

  10. Jack Răspunde

    Niciodata n-am inteles cum poate primi autorizatie de la Sanepid, incat, intri direct de pe strada, defapt de pe pietonal, in bucataria respectiva. Zilnic cu usa deschisa, cu totii am trecut pe acolo odata. Dar in Romanistan orice e posibil.

  11. Satmarean 1 Răspunde

    Pana a ajuns aragazul ala in starea in care se vede ,de ce nu a fost controlat de nimeni?? Sa nu mai vorbesc de zugraveala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.