Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Satu Mare: Doi danezi au intrat ilegal în țară și au distrus cu duba o bornă de frontieră

Poliţiştii de frontieră sătmăreni împreună cu autoritățile maghiare au reținut doi cetățeni danezi care au trecut ilegal frontieră din Ungaria în România cu ajutorul unui microbuz, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Temporar Bercu, distrugând în același timp și o bornă de frontieră.

În data de 18 martie, la ora 08.30 polițiștii de frontieră sătmăreni, împreună cu autoritățile maghiare au identificat un microbuz marca Ford, înmatriculat în Danemarca care a intrat ilegal în țară pe lângă Punctul de Trecere Temporar Bercu, județul Satu Mare, ocolind bariera aflata pe comunicația Bercu – Garbolc, și în același timp distrugând o bornă de frontieră.

Cei doi cetățeni danezi de 29, respectiv 32 de ani au recurs la această metodă, deoarece șoferul a spus că nu deținea certificatul de înmatriculare al microbuzului.

În cauză, polițiștii de frontieră sătmăreni le-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere frauduloasă a frontierei de stat și distrugere, ulterior cei doi cetățeni danezi fiind predați autorităților maghiare în baza Acordului de readmisie.


Sursa: Poliția de Frontieră

4 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mnoah, tot sperau că intrăm în Scheggem dar probabil s-au săturat să aștepte. Cei răi suntem noi cei de aici că i-am prins, nu? Aștept reacția ambasadei lor, ceva de genul drepturile omului și alte bazaconii.

  2. H&R Răspunde

    Mai danezi! :))

  3. boby Răspunde

    Da ce măi opincarilor vă e frică că o să ducă un pic de civilizație , cultura sau normalitate în romanistă ?????

  4. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Dacă eram deja în Schengen aceeiași indivizi intrau nestingheriți în țară și ne predau lecții cum e treaba cu respectarea legilației pe la ei. Că ei sunt zeiss, cică! 😮😲😰😒🙃😱🤮
    Vă dați seama că ăștia au traversat toată Europa așa fără actele mașinii????😲😲😲
    Nu s-a verificat nivelul de iarbă din ei???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.