Ultima actualizare: azi, 14:53

Locale

AȚI VĂZUT-O? Poliția Satu Mare o caută pe Bianca (31 ani). A dispărut fără urmă

ACTUALIZARE. În urma mediatizării în cursul zilei de azi a plecării voluntare a femeii de 31 ani, din municipiul București, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost contactați de către persoana în cauză.

Femeia a solicitat polițiștilor sătmăreni retragerea sesizării privind dispariția sa, deoarece se află în afara oricărui pericol, iar din cursul lunii ianuarie nu a mai dorit să țină legătura cu familia sa.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare desfășoară cercetări, în urma sesizării din data de 5 ianuarie, referitoare la plecarea voluntară a unei femei, de 31 de ani, din municipiul București.

La data de 5 ianuarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat de 25 de ani, din municipiul Satu Mare, despre faptul că verișoara sa, CROITORU BIANCA, de 31 de ani, a plecat  în mod voluntar din municipiul București iar din 1 ianuarie și până în prezent nu a mai putut fi contactată telefonic.

Semnalmente: aproximativ 170 cm înălțime, aproximativ 60 de kilograme, păr șaten, fața ovală, ochii căprui.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Emil Răspunde

    Serios,dupa aproape o jumatate de an ne cereti ajutorul? Pana azi ce ati facut?

  2. Booker Răspunde

    Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos — https://use.my/arctrum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.