Ultima actualizare: ieri, 21:38

Locale

VIDEO. Accident la coborârea de pe Podul Golescu: coliziune între un BMW și un taxi

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe Podul Golescu din municipiul Satu Mare, în direcția coborârii spre Piața Mare.

Potrivit primelor informații, incidentul s-a produs atunci când un autoturism marca BMW a tăiat calea unui taximetrist, ceea ce a dus la o coliziune între cele două vehicule. IPJ Satu Mare a confirmat că, din fericire, nu au existat victime, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

@portalsm

Accident la coborârea de pe podul Golescu din Satu Mare!

♬ Acidente – Music For Business & Pedreiro Apaixonado

36 comentarii

  1. taximeTRISTUL Răspunde

    Bă boule de taximeTRIST, de ce nu dai prioritate la BMW?

  2. Darwin Răspunde

    Nimic nou, scenariu clasic cu doi cercopiteci în rolurile principale. De această dată taximetristul este cel vinovat.

  3. Driver Răspunde

    cand 2 categorii de soferi care se tot grabesc…. se intalnesc…

  4. alin Răspunde

    TAXIMETRISTII CEI MAI MARI SUGACI!

  5. Darwin Răspunde

    Mă pămpălăule! Te avenbturezi să intri într-o intersecție când nu ai vizibilitate!!! Nimeni nu zice că nu sunt două benzi! Și tu ești unul din ăia care atâta știe că e pe drum cu prioritate și gata??? Spuneți vă rog unde ați făcut școala de șoferi că tare sunt curios care instructor a lăsat ca să-i scăpați din mâna lui! Am permis tată din 1991 fără accidente. Și nu conduc ca un moș. Am 250000 km parcurși. Voi așa de curiozitate de câte ori mergeți pe an la înțelegere amiabilă??? Faptul că ești pe drum cu prioritate nu înseamnă că ai ochelari de cal și dă-i înainte. Când vezi că ai din partea dreaptă un autobuz care vă obturează câmpul vizual aștepți până trece. Ba mai mult! Voi știți ce fac eu în astfel de cazuri. Las să pornească buzul (că nu degeaba stătea acolo că el sigur vedea că nu poate trece!!!) și după ce a pornit și a făcut 5-10 metri pornesc și eu având partea dreaptă parțial păzită. Că vorba aia dacă vine unul ca și voi intră în el și nu în mine. Multă minte a avut pelicanul, ce să zic. Voi ăștia care nu înțelegeți comentariul meu vă rog nu-mi mai răspundeți. Vă depășește fenomenul. De aia nu am eu accidente și de aia râde asiguratorul că deja zice că nu mai încheie poliță cu voi decât la suprapreț.

    • Unul Răspunde

      @Darwin. Na amu serios! Tu esti cel mai bun sofer! Desteptul cu vizibilitate zero a fost cel cu gipul.El nu a vazut nimic sau io fi facut semn ca-l lasa cel de pe autobus.Dar el trebiua sa stea pe loc si sa se asigure inainte de a patrunde in intersectie.Da? Presupun ca si tu asa ai invatat la scoal de soferi? Ia zi acum,cine a gresit?

      • Darwin Răspunde

        @Unul, mă eu nu stau să mă cert cu voi. Dacă ție ți s-a pare normal că vezi că autobuzul stă (deci clar e ceva ce vine și nu se poate încadra) și vii tu pelicanul pelicanul cu o mașină care sigur nu e a ta și te doare-n bască dacă o lovești și sari din spatele buzului (că ocolește ditamai mașina care tot stă din spate – așa-i că peste ai sărit la video????). Deci nu pune nici măcar întrebarea că mă oare de ce stă, că sigur nu admiră șoferul apusul de soare!!!!!!! Deci??? Că ăla cu BMW e și el maaaare papagal și asta-i drept. Cum am zis doi cercopiteci se întâlnesc. Asta s-a petrecut. Că dacă tu ca și șofer când să zicem faci transport de persoane și să zicem ai pasager cu tine de integritatea căruia TU RĂSPUNZI și faci asta atunci înseamnă că tu habar nu ai de ce ești la volan. Doar nu ai altă variantă să-ți câștigi traiul.

    • Ciuciu Răspunde

      Autobuzul nu de aia nu pleaca pentru ca conduce preventiv 😀 . Are banda blocata omule si nu POATE sa plece, degeaba are prioritate. Taxiul are prioritate si banda libera, deci trece. Prostul cu BMW, nu are prioritate, are STOP, nu are vizibilitate si tot pleaca. Probabil ca a comandat deja cafeaua prin telefon intr-un bar din 16 si nu-i place cafeaua rece. Apoi s-a aventurat ca la pacanele, ori iese, ori nu iese. Acum nu a iesit.

  6. Mihaita Piticu' Răspunde

    Altu fara Bmw

    • altu fără bmw Răspunde

      Doi bătuți de soare-n cap. Nici unul nu știu ce caută la volan. Că BMW-ul habar nu are de codul rutier e clar iar taximetristul nu a auzit de responsabilitatea sa de la volan. Adică oare de ce este el taximetrist și ce responsabilități are. Nu e singur în branșa lui în Sătmar. La multi taximetriști regulile de circulație sunt opționale, depășesc unde și cum vor, opresc-staționează unde și cum vor. Din când în când (rar) mai semnalizează și ei schimbarea direcției de mers. În rest dacă circuli în urma lor trebuie să știi să le citești gândurile.

      • What the Răspunde

        Apoi bmw-ul trebuia sa invete legislatia in locul soferului? :-)) Ti-ai dat in cap cu firma ca de obicei. :-))))

        • altu fără bmw Răspunde

          Cred că ți s-a mai zis că ești prost de bubui. Atât ai înțeles????

          • Kus legyen

            Esti atat de prost ca nu stii ce-ai scris! :-))) “Că BMW-ul habar nu are de codul rutier… “

          • altu fără bmw

            Auzi tu acolo kusule. Kus să zici la familia ta idioată care te suportă. Eu nu același lucru am zis. De aiai zic că ești prost mă de bubui de-a binelea. Trebuie să scriu cu exact aceleași cuvinte ca să fii de acord cu mine idiotule????? BMW-ul a intrat la risc, da. Dar tare aș vrea să știu care a fost taximetristul. Nu de alta dar mai circul și prin ei și nu vreau să-mi risc viața degeaba. Pricepi măi sau e prea greu pentru tine? Du-te mă la bar și îmbată-te că ești mai de folos comunității, kusule!

  7. Satmarean Răspunde

    Taxiul circula pe drum cu prioritate.
    BMW-ul avea STOP.
    Taxiul circula cu viteza normala.
    BMW-ul a tisnit ca din pusca.
    Aici nu e loc de nici un comentariu.

    • altu fără bmw Răspunde

      Vorbești ca un veritabil polițist de la rutieră care știe legea dar nu judecă contextul. Boul cu BMW-ul a țâșnit pentru că a văzut că autobuzul stă și a zis că se bagă, profită de moment (clar nu e regulamentar) dar nu avea de unde să vadă că vine taximetristul din spate. De vină e BMW-ul dar nici de taximetrist nu mi-e rușine. Adică să-ți f@ți obiectul cu care lucrezi și pentru ce????? Doi berbeci.

  8. Adi Răspunde

    Darwine, Tu nu ai parcurs pașii din cadrul evoluției umane. Tu ai rămas la faza incipientă. Nu stau de vorbă cu primate. Un singur lucru îți spun. Taximetristul nu are nicio vină inafara de aceea că nu vede prin autobuz.

    • Sâcă Răspunde

      Ciuciu v-a dat lecția scurt , fără bla bla …că de ce ? că de unde ????

    • Darwin Răspunde

      Auzi tu. Ceartă-te cu mă-ta sau cu tac-tu că eu nu am timp de tine. Asta pe lângă faptul că tu nu reușești să descifrezi un text simplu în limba ta maternă. Aia s-a inscripționat pe hard la tine că exact asta spun și eu??? Apoi cum îți permiți tu după asta să mă înjuri??? Mă p@lă bleagă ce ești. Că din cauza unora ca și voi sunt atâtea accidente în oraș. Că atâta știți că am prioritate și mă duc. Nu am vizibilitate dar mă duc. Sau văd că celălalt idiot se bagă dar eu mă duc că am prioritate????? Cât de debil poți fi, man? Tu ai rămas tată la faza că încă pui o piatră la ușa cortului și brusc ai descoperit că opa este mașină cu motor. Și dă-i înainte cu SUV-ul!

  9. Darwin - prostul satului Răspunde

    Nu mă băgați în seamă! Fac terapie și nu mi-am luat medicamentele, așa că vorbesc prostii!
    În plus, sunt bombardier cu bmw și știu că am mereu prioritate și mă doare fix în cur de oricine, în afară de mine!
    Ignorați-mă! Merg s-o fut pe mama!

    • Darwin Răspunde

      Mulțumesc că te-ai autocaracterizat. Ai grijă că data viitoare să te nimerești fac to face cu unul de teapa ta ca să mai primenim numărul de cretini de pe șosele. Se mulțumește anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.