Ultima actualizare: ieri, 20:25

Locale

FOTO. Polițiștii sătmăreni s-au alăturat campaniei ,,Let’s Do It, Romania!”. Au făcut curat pe digurile Someșului

Polițiștii sătmăreni s-au alăturat campaniei ,,Let’s Do It, Romania!”. Oamenii legi au făcut curat pe digurile Someșului.

Ce spune poliția:

Astăzi, 21 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au dat curs invitației de a ajuta la protejarea mediului înconjurător, de a reda frumusețea naturii, de a strânge deșeurile, dar și de a petrece o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune.

Ziua de Curățenie Națională, campanie demarată în anul 2009, își dorește să transmită un semnal de alarmă cu privire la importanța protejării mediului înconjurător, prin eliminarea deșeurilor din natură.

Participarea, în mod voluntar, la adunarea deșeurilor aruncate necorespunzător și curățarea arealului natural de pe malul Someșului este modalitatea aleasă de polițiștii sătmăreni pentru a da însemnătate acestei zile și a-și aduce aportul personal la efortul general, al tuturor voluntarilor implicați în această amplă acțiune.


Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. NH Răspunde

    Dacă nu aplicați legea și nu faceți prevenție o să curățați la nesfârșit după indolenții și gunoaiele umane.

    • And Răspunde

      Ai mare dreptate, dar vezi tu, imaginea …! Ia vedeti numai ce gasiti in strandul vechi, ala din albia inundabila, acolo e nevoie de flota UMB sa duca gunoiul. Din pacate acolo n-ai sa vezi pe nimeni la “degunoizat” (cauziucuri, tevi, vane, closete, aragazuri, molozuri, plastice, boschetari aciuati ilegal si cate si mai cate). Va fi un peisaj numai bun cand se va deschide superpodul. Spor!

  2. Varu Răspunde

    Toate astea se întâmplă pentru că nu avem autorități care să aplice legea,vor doar venituri speciale.

  3. Sătmărean Răspunde

    Politia Locală urgent investigații în zonă, vizualizați ca.erele și măsuri legale în consecință !!!

    • 🤣🤣🤣🤣🤣 Răspunde

      🤣🤣🤣🤣🤣. Mai spune te rog de astea. Ne-ai înseninat duminica! 🤣🤣🤣🤣🤣Și cum ar fi? Burdihan 1 către Burdihan 2. Acțiunea ochi de vultur pornește???? ăștia nici țiganii din piața Someș nu-i găsesc!

  4. Vulpea bi-polara Răspunde

    Mai frumos era daca militzia prindea criminalii de pe dig, in loc sa adune chistoacele, iar curatenia o faceau cei platiti pt asta, si nu volintirii. Dar na,mai simplu cate o miscare de-asta de PR, decat munca efectiva….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.