În ediția de luni, 4 aprilie, a emisiunii „Chefi la cuțite”, toți concurenții care au primit votul de încredere al juraților au intrat în etapa testărilor finale pentru formarea celor trei echipe. Printre ei s-a aflat și sătmăreanca Ioana Pop, polițista de frontieră în vârstă de 36 de ani, care s-a prezentat în emisiune cu un preparat culinar inedit, respectiv curmale umplute cu brânză în bacon la cuptor, pe un pat de guacamole, cu sos de lămâie și ulei de măsline.
Cei trei chefi i-au trecut pe concurenți prin diverse probe eliminatorii, pentru ca la final fiecare chef a ales șase dintre cei mai buni oameni pe care urmează să-i pregătească pentru marea finală. Alegerile nu au fost deloc ușoare, mai ales că în joc se află chiar renumele lor. Din nefericire, sătmăreanca noastră a părăsit competiția.
Florin Dumitrescu se declară extrem de mulțumit de bucătarii pe care i-a ales și crede că alături de ei va reuși să îi învingă pe Bontea și Scărlătescu.
Echipa neagră este formată din:
1. Geta Ciocârlan – București
2. Mircea Farcaș – Brașov
3. George Petrescu – București
4. Daniel Ardelean – Cavnic, județul Maramureș
5. Daniel Lixandru – București
6. Eusebiu Tuchilus – București
Chef Sorin Bontea a ales bețișorul argintiu, deci va avea Echipa Argintie. A fost primul care și-a ales concurenții.
Echipa Argintie este formată din:
1. Ana Maria Constantin – București
2. Alex Popa – Sibiu
3. Madalina Busuioc – București
4. Mihai Constandache – Brăila
5. Doru Matan – Sibiu
6. Cristian Serb – București
Chef Cătălin Scărlătescu și-a ales cei mai buni 6 concurenți cu care vrea să câștige.
Echipa Roșie este formată din:
1. Cătălin Banu – București
2. Raluca Pop – București
3. Alexandru Negoiță – Constanța
4. Daniel Zinke – Timișoara, dar locuiește în Berlin
5. Octavian Manole – Popești Leordeni
6. Catalina Amarghioalei – Iași
Sursa: http://chefilacutite.a1.ro/
iete fleoshk