Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Paradă a mașinilor vechi, în centrul orașului (Galerie FOTO)

parada masini centru (12)Sătmărenii care s-au aflat în Piața Libertății au asistat astăzi, în jurul orei 11.00, la o paradă a mașinilor vechi, care a atras atenția tuturor.

Paisprezece mașini, care au o vechime de peste 30 de ani au făcut astăzi o plimbare prin centrul orașului. Parada Oldtimerelor marchează deschiderea evenimentului Expo 2013 ”Fabricat în Satu Mare”. Locul de întâlnire a fost Piața Rex, după care cele 14 mașini au pornit înspre Piața Libertății.

Mașinile au staționat preț de câteva minute în fața Catedralei Romano-catolice, prilej pentru curioși să vadă mai de aproape bijuteriile pe patru roți și să discute cu proprietarii, care i-au sfătuit pe cei mai tineri să învețe să prețuiască mașinile vechi.

Parada mașinilor Oldtimer va avea loc și la ora 16.00, pe același traseu Piața Rex-Centru Vechi, după care 10 dintre ele se vor îndrepta spre Baia Mare, iar patru se vor întoarce în parcarea de la Piața Rex, unde are loc și o expoziție de mașini, care cuprinde principalele mărci auto.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.