Facturi mai mici la Apaserv, din cauza apei maronii de la robinet

7 august 2013 | 8 comentarii
Coica Dorel

Coica Dorel

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel a solicitat Societăţii Comerciale Apaserv S.A. diminuarea facturilor de apă către consumatori datorită avariilor produse la reţea şi neplăcerilor create cetăţenilor municipiului Satu Mare.

Marţi, 30 iulie, în jurul orei 15, la conducta de alimentare cu apă (la firul nr.1 de diametru 800) s-a defectat o piesă de trecerecare care a dus la manevre de vane şi apă murdară la robinete în toate zonele de pe raza municipiului Satu Mare.

 În noaptea de 30 spre 31 iulie s-a procedat la remedierea defecţiunii şi spălarea conductelor prin hidranţi subterani şi supraterani cu apă tehnoligică.

Datorită pierderilor de apă produse în urma avariilor şi spălărilor de reţea, Comitetul director al S.C. Apaserv Satu Mare S.A. a hătărât diminuarea facturilor către consumatori aferente lunii iulie cu contravaloarea unui metru cub de apă.

 Sursa: Primăria Satu Mare

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. adrian_sm spune:

  Praf în ochi. Coica ar trebui să dea afară vreo 100 de angajați de la Apaserv printre care și sora lui Govor, pe amanta Florica și pe mai mulți din birouri! Ăștia mănâncă banii contribuabililor sătmăreni și fac campanie electorală pentru Coica!

 2. ciP spune:

  VRAJEALA! EU PLATESC APA PE LUNA IULIE 38 DE LEI. MI SE PARE EXAGERAT DE MULT AVAND IN VEDERE CA UN PRIETEN CU ACEEASI SUPRAFATA DE CASA PLATESTE LA BUCURESTI 15 LEI. DE CE PLATIM MAI MULT? IN CURAND SATMARENII VOR RENUNTA LA APASERV SI ISI VOR SAPA FANTANI CA IN EVUL MEDIU. AR TREBUI SA AVEM DE ALES CEVA IN LOCUL APASERV.

 3. fara epurare spune:

  La bucuresti nu exista epurare.apa nu echiar de cea mai buna calitate.cind treci pe la prietenul tau te rog sa bei apa de la robinet.eu am incercat!;(

 4. Daniel spune:

  Ce aveti fratilor, Coica e baiat destept, nu degeaba e doctor, trebuie sa aiba si amante ca stie ca sexul ajuta organismul, iar el nu bea cafea, se hidrateaza la birou cu ceaiuri si fructe, ceaiuri facute de secretarele Fulga si Anca, care asa de mult au de lucru ca isi fac poze la birou si le pun pe facebook.

 5. Amalia spune:

  Tare as vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca apa cu care se stropesc cateva drumuri in oras, dimineata????? S-a stropit chiar dupa o ploaie, mai zilele trecute. De ce se stropeste? facturile sunt umflate de trei ori cel putin. Stiu o farmacie care a primit factura de 4 MILIOANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Amalia spune:

  Cine doreste sa vada unde se duc banii nostri solicitati prin FACTURI de Apaserv, sa mearga la birouri spre gara Ferestrau. Sa vedeti acolo populatie angajata sa stea la taclale, fiecare 1-2 persoane intr-un birou, deloc cu respectul la purtator. Niste muieri foarte tupeiste si foarte multe. La ce avem nevoie mai mult de doua persoane?

 7. Satmarean spune:

  De cind e noua conducere a Apaserv, clientela politica a PSD si PNL, facturile au fost umflate in mod regulat. Plateam inainte circa 55lei, iar acum de 3 luni platesc 140 lei. E strigator la cer!!! Asa se intampla cand pui lupul paza la oi! Rusine PNL Satu Mare pentru cele doua numiri grele de la Apaserv, Zaha Cristian si Matus Bela!!! Rusine PSD pentru numirea lui Stegerean!!! Incompetenta si hotia e la ea acasa la Apaserv! Satmarenii ar trebui sa ceara demisia conducerii.

 8. Pop Ioan angajat Apaserv spune:

  Nu va faceti probleme.Veti plati acest metru cub la facturile urmatoare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest