Primarul Dorel Coica: Nu mă cercetează nici ANI, nici DNA

11 octombrie 2013 | 13 comentarii
Dorel Coica

Dorel Coica

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a răspuns astăzi întrebării deschise adresată de preşedintele organizaţiei municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean.

“Claudiu Ardelean ar trebui să ştie că eu m-am suspendat în 28 iunie, în termenul legal. Nici vorbă să fiu cu dublă funcţie, şi de administrator şi de primar. S-au făcut verificări dar nu mă cercetează nici ANI, nici DNA, nici alte instituţii”, a afirmat primarul.

Edilul susţine că prin această întrebare Claudiu Ardelean s-a descalificat ca şi jurist şi este dispus să-i pună la dispoziţie documente care să ateste că a demisionat din funcţia de administrator în timpul legal.

„Păcat că e un jurist care s-a descalificat. După valoarea fiecăruia. Unul e primar, celălalt este şef la groapa de gunoi… Dacă încearcă un dialog cu mine prin presă e în defavoarea dânsului”, a mai spus Coica.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ion spune:

  Chiar Ardelean i-a facut plangere primarului. Ce dobitoc, numai sa faca rau stiu!

 2. Dorel spune:

  Dorele minti, Dorele! Esti cercetat de ANI si poate si de alte institutii pentru ca sunt foarte multe contracte trucate si paguboase, iar astea atrag raspunderea penala. Asteptam sa-si faca treaba institutiile abilitate.

 3. Claudiu Ardelean spune:

  Domnule primar, valoarea oamenilor nu este data de functia pe care o detin, este la fel de onorabil sa fi: strungar, sudor, invatator, instalator, dulgher, jurist, pensionar, la fel ca si primar. Sunt alte calitati care definesc un om. Dar sigur te descalifici cand jignesti in acest mod pe cineva care nu este primar. Exista vremelnicie in toate, inclusiv cand ne referim la functia de primar. Eu sunt onorat sa servesc interesele tuturor cetatenilor din acest judet, asigurand, prin serviciul public, pe care il conduc din 2010, eliminarea controlata à deseurilor menajere la Depozitul Ecologic Doba.
  Cu respect pentru toti, indiferent de meseria sau functia pe care o au, Claudiu Ardelean.

 4. Satmarean spune:

  Nu este cercetat …. INCA

  • Claudiu Ardelean spune:

   Pt. Ion. Nu este adevarat ca eu as fi facut sesizarea la ANI, m-ai degraba tu ai legatura cu adresa falsa care à aparut pe net, te rog sa te identifici, poate imi dai mai multe informatii ça sa stiu pe ciné dau in judecata pentru fals si uz de fals.
   Eu am pus doar doua intrebari pentru clarificare, cand o sa am si mai multe date de la ANI, o sa le fac imediat publice.

 5. matroz spune:

  @claudiu ardelean :m-ai al tau trebuie scris ca luna …mai.La scoala tinere politician!

 6. Ce avem noi aici? spune:

  Dorele sa mori tu?Parol monșer!

 7. Gogu spune:

  Ardelean cap sec, un bagator in seama.

 8. Tortionar spune:

  JOS USL! Lasati comentariul; nu il stergeti! Oricum la anul se rupe USL!!!(Mama Omida)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest