Premieră în voleiul sătmărean: CSM Satu Mare va evolua în Divizia A1

24 iunie 2014 | 4 comentarii

premiere volei cs adep primarie (23)Începând din acest an Satu Mare va avea echipă de volei care va evolua în primul eşalon al României. Echipa de volei fete a CSM-ADEP Satu Mare, antrenată de Adrian Pricop va juca în Divizia A1 după ce Miroslava Iaşi, formaţie care a câştigat barajul de promovare în prima divizie, a renunţat la acest drept.

În urma deciziei celor de la Iaşi, Federaţia Română de Volei a luat legătura cu conducerea CSM-ului, oferindu-i acesteia posibilitatea de a evolua cu echipa sătmăreană în prima ligă.

„E o premieră pentru Satu Mare. Trebuie să întărim echipa şi să aducem trei jucătoare de valoare şi cu experienţă. Am discutat în acest sens cu un antrenor din Ucraina care a zis că mă ajută. De asemenea, am primit un telefon din Olanda şi am luat legătura cu un antrenor din Macedonia care a lucrat mulţi ani cu echipe din Serbia. Suntem nevoiţi să aducem fete din străinătate deoarece în România tot ce era de transferat, deja s-a transferat. Am avut o discuţie şi cu preşedintele CSM-ului, Valeriu Neagu, respectiv cu domnul primar deoarece în aceste condiţii avem nevoie de un buget mai mare. Eu consider că am avea nevoie de aproximativ 750.000-800.000 de lei. Visul meu este ca în doi, trei ani să avem o echipă alcătuită doar din românce. Obiectivul pentru primul an este rămânerea în prima divizie, după care ne putem gândi să urcăm în clasament”, a declarat tehnicianul echipei de volei a CSM-ADEP Satu Mare.    

Sursa: CSM 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. prince spune:

  Ne este sila ,greata cand saptamana de saptamana acest individ se afiseaza cu sportivi care muncesc pt rezultatele lor,numai un caracter infect ar face asa ceva .
  Sa le dai in scarba 300 de lei doar pt a face capital electoral ,iar tu ca primar nu faci nimica pt acesti tineri,nu au sali pt sport,nu au locuri de munca nu au perspectiva inSatu Mare macar Ilyes facea premieri dar nu aparea zilnic in presa ca bolnavul acesta de imagine .
  RUSINE COICA.

 2. babuta spune:

  8 miliarde? Nu-i cam mult?

 3. Anita Grava spune:

  Buna ziua, eu sunt doamna Anita Grava, un creditor împrumut privat, care dă viață credite de oportunitate de timp. Ai nevoie de un împrumut de urgență pentru a achita datoriile dvs. sau aveți nevoie de un împrumut pentru a îmbunătăți afacerea dvs.? Ați fost respinse de către bănci și alte instituții financiare? Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? în căutarea pentru mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru de domeniul trecutului. Ne-am împrumuta fonduri de la persoanele fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că am oferi o asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere un împrumut. Deci, contactati-ne azi prin e-mail la:
  (anitagrava@live.co.uk)

 4. Carl Smith spune:

  Sunt Christina Mills după nume. Eu locuiesc în Statele Unite ale Americii, Vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza tuturor solicitanților de împrumut să fim foarte atenți pentru că există escrocii everywhere.Few luni în urmă, am fost încordat financiar, precum și din cauza disperarea mea am fost scammed de către mai mulți creditori online. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit domnul Mandela Gary care mi împrumuți un împrumut negarantat de 85.000 dolari în doi oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut contactati-l acum prin: mandelahelpfunds02@gmail.com
  Sunt folosind acest mediu pentru a avertiza tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acestor creditori frauduloase. Și nu-mi doresc nici dușmanul meu să treacă prin astfel de iad pe care am trecut prin în mâinile acestor creditori on-line frauduloase, i se va dori, de asemenea, să mă ajute să treacă această informație către alții care sunt, de asemenea, nevoie de un împrumut o dată ce au primi, de asemenea împrumut de la domnul Mandela Gary, mă rog ca Dumnezeu să-i dea viață lungă.

  Dumnezeu să-l binecuvânteze pe vecie.

  Christina Mills

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest