Liderii UDMR: Prioritar nu este postul de viceprimar ci să se mişte ceva în Satu Mare!

14 august 2014 | 9 comentarii

Kereskenyi Gabor, Pataki CsabaLiderii UDMR Satu Mare susţin, după expirarea ultimatumului pentru obţinerea postului de viceprimar, că prioritar nu este obţinerea acestei funcţii, ci realizarea unui plan pentru dezvoltarea  municipiului.

Răspunzând declaraţiei primarului Dorel Coica, privind negocierea postului de viceprimar la Bucureşti, deputatul Kereskenyi Gabor consideră că problema poate fi lămurită la nivel local dacă există bună voinţă din partea părţilor implicate.

Noi am avut un fel de ultimatum care a expirat. Răspunsul care a venit din partea primarului este un răspuns negativ, un răspuns negativ însă în stilul lui „Că eu vreau numai că nu vrea centrul”. Noi știm să îl citim și între rânduri. Răspunsul dânsului este unul categoric care este dedicat nouă, comunitatea care reprezintă UDMR-ul la nivel de Satu Mare”, a declarat Kereskenyi Gabor.

Eu cred că vor fi multe schimbări în structurile consiliilor locale care nu pe noi o să ne vizeze, forța noastră rămâne aceeași și este aceeași din 2012. O să devenim noi un factor important pentru a putea guverna o entitate administrativ teritorială. Noi nu cerșim această funcție, dacă putem discuta de la egal la egal o înțelegere corectă atunci discutăm, dar noi nu funcţionăm pe principiul că mergem la Bucureşti să rezolvăm treburile locale. Nu avem reprezentant în conducerea administrativă şi se vede, nu numai în problemele minorităţilor, se vede din păcate în proiectele de dezvoltare. Asta ne doare pe toţi. Pentru mine prioritar nu este o funcţie, ci să facem prioritar, în al 24-lea ceas, un program comun de dezvoltare, să fixăm nişte idei. Ar fi mai apreciat de toţi dacă s-ar mişca ceva în Satu Mare în această perioadă rămasă până la alegerile din 2016”, a afirmat senatorul Pataki Csaba.

Deputatul Kereskenyi Gabor a spus că UDMR are pregătit deja un program de guvernare locală.

Unele dintre aceste idei au fost promovate în formă de proiect de hotărâre în Consiliul Local. Unele nici nu au ajuns încă pe ordinea de zi a ședințelor de consiliu, însă cum a zis domnul președinte, spre deosebire de celelalte partide noi niciodată nu am avut ca și prioritate parașutarea unor oameni incompetenți în diferite funcții”, a mai spus Kereskenyi Gabor.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Olga spune:

  Rusine Kereskeny Gabor! Iti cerem demisia din Parlamentul Romaniei! Este cel mai sovin cetatean al Romaniei! Demisia extremistule!

 2. Baba Novac spune:

  JOS COICA, CEL MAI SLAB PRIMAR DIN ISTORIA SATMARULUI!!!!!!!!!!!!!!

 3. Ioska spune:

  da cand ati avut primaria toata pe mana unde va era planul de dezvoltare?

 4. prince spune:

  COICA este o pacoste pt oras,acum arunca cu smoala de la Tehnic asist,in tot orasul iar temperaturile,urca cu 6 grade in cartiere din cauza smoalei ,rusine oltene ,demisia esti catastrofa doar minti toata ziua,
  RUSINE COCA COSTEL DOREL……DEMISIA

 5. cosmin spune:

  Satmarenii au avut ghinionul sa se lase pacaliti de minciunile lui Coica.
  Era previzibila acesta administrare dezastroasa a orasului ,deoarece fuga de idei din capul lui Dorel creaza haos si comflicte.
  Este un regres vizibil din toate punctele de vedere atat economic,administrativ, cat si al calitatii vietii in municipiu.
  Rusine d-le Dorel primar al satmarului.

 6. csila spune:

  UDMR ati condus orasul ani intregi si n-ati facut nimic,orasul era mai frumos inainte de 1990, voi l-ati transforamt intr-o cocina ce porci cu 4 si doua picioare!

 7. prince spune:

  Lasa draga ca face marele managar COI ca ,arata orasu ca unul minier,tot este bitum nagru,fara parcuri,fara verdeata fara flori,fara cladiri renovate,praf peste tot,gropi si denivelari in asfalt,borduri desprinse din scoaruri,.
  S-au asfaltat trotuarele de la baza podului si au patat si calcat cu escavatorul pavajele de buna calitate puse acum cativa ani ,bravo COIca esti cel mai bun primar-turist..demisia puisor..

 8. un romana cu prieteni UNGURI!!!!!!!!!!!!!!!!! spune:

  sa va ……….cu nesimtirea si tupeul cu care traiati in romania si promovati in postele ROMANIEI
  (Satu Mare),futurasi cu zilele PATRIUM IN LIMBA HORTISTA SI NICI UN CUVANT IN ROMOMANESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest