Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Tânăr reținut după ce a furat bunuri de 5000 de euro dintr-o casă

hoti din locuinteDuminică, în jurul orei 11,30 poliţiştii Secţiei Negreşti Oaş au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112  despre faptul că în noaptea de sâmbătă spre duminică persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţă unui localnic din Vama de unde au sustras mai multe bunuri .

În urma efectuării cercetărilor s-a constatat faptul că au fost sustrase 3 ceasuri , bijuterii,telefon mobil marca Samsung, 2 portofele care conţineau suma de 150 lei şi alte bunuri fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 22000 lei.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi prinderea autorilor, astfel la scurt timp în cauză a fost identificat autorul , un tânăr , în vârstă de 26 de ani din localitate. Acesta este cunoscut cu antecedente penale şi a fost reţinut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de luni să fie prezentat procurorilor cu propunerile legale care se impun. 

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50 %.  În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.   

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.