Adrian Ștef, ales vicepreședinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România

1 iulie 2015 | 0 comentarii

sigla_uncjr_roAstăzi, 1 iulie 2015 a avut loc la Bucureşti, Adunarea Generală a membrilor Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, eveniment la care a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

În cadrul întâlnirii de astăzi a avut loc alegerea viitorului preşedinte a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, alegerea membrilor Consiliului Director al UNCJR, aprobarea rectificării bugetului UNCJR pe anul 2015 şi aprobarea organizării de către UNCJR a unor evenimente cu ocazia „Zilelor Bucureştiului” în perioada 18-20 septembrie 2015 şi organizarea „Forumului Regiunilor Europei” în noiembrie 2015.

Adunarea Generală a membrilor Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, întrunită în sesiune ordinară la data de 1 iulie 2015, având în vedere: prevederile art. 21 alin.(2), lit.h) şi ale art. 23 alin. (1) din O.G. nr. 26/2000, cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu modificările şi completările ulterioare; prevederile art. 34 din Statutul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România; constatările reţinute în  procesul-verbal întocmit de Comisia de numărare a voturilor;
În temeiul dispoziţiilor art. 21 alin. (3) din Statutul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, Adrian Mihai Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, începând cu data de 1 iulie 2015, pentru o perioadă de doi ani. 

Sursa: Consiliul Județean Satu Mare

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest