Curs de formare ”Managementul performant al Fermei” pentru microregiunea Țara Oașului

4 august 2015 | 0 comentarii

elsylineSocietatea comercială ELSYLINE SRL cu sediul social în localitatea Baia Mare, jud. Maramures demarează proiectul cu tematica “Managementul performant al Fermei”.

Obiectivul proiectului se încadrează în Obiectivul general al măsurii 41.111 din cadrul PDL Țara Oașului, respectiv: îmbunătățirea competivității sectoarelor agricol, silvic și alimentar, utilizarea durabilă a terenurilor agricole și protecția mediului prin acțiuni de formare, informare și difuzare de cunoștințe inovative adresate persoanelor adulte care activează în sectoarele menționate prin îmbunătățirea și dezvoltarea competențelor necesare ale celor care sunt sau vor fi implicați în activități agricole și forestiere.

Prin acest curs se urmărește dobândirea de informații și cunoștințe relevante care să permită gospodărirea durabilă a terenurilor agricole și forestiere, creșterea calității managementului la nivel de fermă, restructurarea și modernizarea în sectoarele de procesare și comercializare pentru produse agricole și forestiere, contribuind astfel la îmbunătățirea condițiilor de viață și reducerea șomajului în zonele rurale.

Activitățile proiectului

Caravană de informare în cele 13 unități administrativ teritoriale, componenete ale microregiunii Țara Oașului (Comuna Tarna Mare, Cămârzana, Bătarci, Gherța Mică, Călinești – Oaș, Vama, Certeze, Comuna Remeți, Târșolț, Bixad, Orașu Nou, Racșa si Comuna Remeți din judetul Maramures).

Trei Workshop-uri pentru selecția grupului țintă – în localitățile Turț, Vama și Certeze.

Activitatea de formare – la Turț, 15 participanți, timp de 5 zile.

Seminarii pentru informare și difuzare de cunoștințe în localitățile: Turț, Certeze și Vama.

Rezultatele așteptate

            135 de participanți la workshop-uri

            15 persoane instruite

            120 persoane informate

Etichete: , , ,

Categorie: Publicitate

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest