Andreea Paul despre centura Sătmarului: termen nerezonabil, mai puţin de 1 km/lună!

4 martie 2016 | 19 comentarii

Andreea PaulDeputatul Andreea Paul a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că a depus interpelări la Ministerul Transporturilor cu privire la două lucrări de importanță majoră pentru judeţ, realizarea centurilor ocolitoare pentru Satu Mare şi Carei.

Dacă în privinţa centurii Careiului, lucrările urmează să fie finalizate în luna iunie 2016, lucrarea fiind în proporţie de 87% executată, în privinţa centurii Sătmarului lucrările nu sunt începute.

În lucru este varianta ocolitoare a municipului Satu Mare, cu termen de 23 de luni pentru 20 de km executaţi după ordinul de începre al lucrărilor, asta înseamnă mai puţin de un kilometru pe lună. Am trecut prin parlament amendamentul pentru finanţarea variantei ocolitoarea a municipiului Satu Mare, cu 20 de milioane de lei anul acesta, pentru că iniţial era proiectat cu 0 lei, dar termenele atât de mari pentru execuţie le consider nerezonabile pentru aşteptările sătmărenilor. E nevoie de un şprint în infrastructura rutieră sătmăreană. Asta solicit autorităţilor locale sătmărene şi ministerului Transporturilor deopotrivă“, a spus Andreea Paul.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (19)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Mergi si ca centura fa ca acolo ti locul prostituată ordinara.

 2. Trei spune:

  In mai putin de trei luni “vine” cozma la primaria din hodisa poate nici acolo nu ar castiga, dapoi in sm si impreuna cu tn dar speram ca la bobota dna vass,o sa faceti trei km/zi,nici d Zeu nu ar face minuni dapoi voi Pnlistilor in frunte cu cozma, vass consiliera lui boc care a taiat pensii si salarii dar ea se plimba cu porsche,cu sasu penalu de la itm care nu poate justifica 800.000€ pe care i inparte cu procurorii de la oradea sa scape el bazma curata, cu matuz bela de la apaserv care e un om de nimica dar se viseaza presedinte de consiliu judetean sau chiar director la apaserv, dar saracu viseaza si viseaza, cu romi pop care mai demult facea salam si acum e mare politician, cu blidareasa fotomodeala, cu zeicu si bud mari tehnocrati:)),cu besseny mare alcoolist, cu denisa care latra ca si o catelusa, asta e in mare echipa care vrea sa ne conduca din iunie si sa se imbogateasca ei pe seama muritorilor de rand,halal echipa, halal partid travestit care umbla cu cioara vopsita si incearca sa ne induplece sa fure voturile satmarenilor,dar asta nu se va intampla nici peste 50 de ani, caci satmarenii nu sunt Prostii vostrii

  • Zlate Andreea spune:

   Trebuie felicitata aceasta doamana pentru implicarea de care da dovada si de succesul acesteia in zona care o reprezinta ca si deputat. Jos palaria in fata ei !

 3. Pir spune:

  Vai ce comentarii au postacii psd. Cata ura! Cata frustrare! Asa va invata pesedistii. Trist! Nu va mai votez psdistilor! Merg pe mana celor pe care ii atacati! Votez PNL

 4. Cupidon spune:

  Doamna mai bine s ar ocupa de iubitul Cristescu de la PMP.

 5. Vasilica spune:

  Domna Paul isi doreste conditi mai bune la locul de munca si anume centura e de inteles femeia .

 6. kato spune:

  Dintr-o data a devenit interesata de problema centurii satmarului..ma intreb de ce chiar acum ?

 7. Roberto spune:

  Du-te femeie de unde ai venit si lasa-i pe cei care sunt la conducere sa isi faca treaba! Intoarcete tu la ce te pricepri oricum nu demonstrezi nimanui nimic!

 8. Daniel spune:

  Hopa,se apropie alegerile si incep sa isi deschida gura putin cate putin .Pana acum au hibernat.O sa hiberneze si in iunie ca eu unu nu mai votez PNL in veci.

 9. Emilia Vancea spune:

  Oare cu ce s-a mai remarcat si aceasta doamna ,inafara de gura mare?

  • George spune:

   Prin faptul ca a fost amanta lui boc centurista fripturista si blatista de bobota si acuma exdeputata conferentiara de Oas

 10. Gogaie spune:

  Eu ii propun sa stea acolo pe centura,sa numere kilometrii realizati!!Poate astfel sa-si “rotunjeasca” si veniturile.

 11. Sătmărean spune:

  Doamna Vass, despre femeile de pe centura politicii nu spuneți nimic? Observ că la Satu Mare asemenea femei promovați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest