Galeria Olimpiei răspunde acuzațiilor aduse de primarul Dorel Coica. Poziția galeriei Peluza Sud

31 mai 2016 | 6 comentarii
Galeria reunita a suporterilor Olimpia

Galeria reunita a suporterilor Olimpia

Prin intermediul unui comunicat de presă, galeria Olimpiei, Peluza Sud, răspunde acuzațiilor aduse de primarul Dorel Coica și dezminte că membrii acesteia l-ar fi huiduit pe edilul șef înainte de artificii sâmbătă seara. 

Iată textul integral al comunicatului de presă remis de galeria Olimpiei.

”Galeria Olimpiei, Peluza Sud a fost acuzată de către primarul Dorel Coica, prin intermediul presei online, de colaborarea acesteia cu anumiți politicieni sătmăreni cu scopul de a boicota prezența dânsului în cadrul concertului de sâmbătă seara din Piața 25 Octombrie.

Peluza Sud dezminte acuzațiile false aduse de către primar. Spre deosebire de mulți alții care se lasă ușor impresionați de pungulițele cu material electoral, membrii galeriei Olimpia nu sunt de vânzare și nu sunt pionii niciunei grupări politice. Poate părea surprinzător, dar huiduielile cel mai probabil au fost doar o expresie a libertății de exprimare a cetățenilor sătmăreni, cărora nu i-au priit micii degustați în acea seară fatidică.

Puși în fața alegerii între concertul din Piața 25 Octombrie și vizionarea finalei Champions League, membrii galeriei Olimpia, vă puteți lesne da seama, au ales ultima variantă. Cu această ocazie, îl roagă pe domnul primar Dorel Coica să-și verifice sursele informaționale înainte de a împroșca cu noroi o galerie care nu se pretează la asemenea manifestări cu iz electoral.

Membrii galeriei Olimpia nu sunt lăutarii nimănui, dacă și-ar fi dorit această carieră ar fi îmbrățișat calea politicii. Singura cauză pentru care Peluza Sud cântă e fotbalul, mai precis pentru Olimpia Satu Mare”.

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Satmarean spune:

  Domnul Ciprian Bretan știe mai multe.poate i o și suge la Ștef.

 2. mama spune:

  Propun galeriei o demonstrație făcută in fața Primăriei ,,ca coica,,să realizeze ce este profesionalismul.

 3. Nicu Tiream spune:

  Nu au timp. is prea ocupati sa l injure pe babut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest