Pataki Csaba, ales președinte al Consiliului Județean. Ionuţ Rus şi Alexandru Panea – vicepreşedinţi (FOTO&VIDEO)

22 iunie 2016 | 13 comentarii

constituire consiliul judetean satu mare (101)În cadrul ședinței de constituire de astăzi a Consiliului Județean Satu Mare, consilierii județeni au ales și președintele acestei instituții, cel care va conduce timp de patru ani destinele județului, în persoana lui Pataki Csaba, din partea UDMR. De fapt, a fost singurul candidat propus pentru această funcție.

Pataki Csaba a fost ale în unanimitate, primind 32 de voturi din tot atâtea valabil exprimate.

UPDATE: Consilierii Ionuţ Rus şi Alexandru Panea de la PNL au fost aleşi vicepreşedinţi. Ei doi au fost singuri candidaţi pe cele două funcţii, celelalte partide neavând nicio propunere. Astfel, ALDE şi PSD nu s-au chinuit să strice jocurile majorităţii nou create, formată din UDMR-PNL.

Din cele 32 de voturi valabil exprimate pentru Ionuţ Rus, 29 au fost valabile, iar acesta a obţinut 22 de voturi pentru şi şapte împotrivă. Alexandru Panea a obţinut, din cele 31 de voturi valabil exprimate, 24 pentru şi 7 împotrivă.

În şedinţa de astăzi, consilierii au depus jurământul, și au fost aleşi pe comisii. Astfel, noua conducere formată din UDMR-PNL a preluat puterea de la ALDE-PSD, Adrian Ştef devenind simplu consilier judeţean. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Mai PSD!?! spune:

  Dupa ce PSD, prin Octavian Petric someaza UDMR si ameninta voalat, voteaza presedinte de CJ UDMR.Extraordinar.Ar mai fi ceva de zis despre PSD si Octavian Petric?

 2. Satmarean spune:

  Consilierii de la psd i adunătură jalnica de incapabili. Bine ca vor sta la colț cel puțin 8 ani. Stau si ma mir ca la ce specimene au fost pe lista i a votat cineva

 3. Marius spune:

  Cum nu s-au chinuit sa strice jocurile majoritatii din moment ce s-a votat si impotriva?? Insa cine se va ocupa de lucrarile la drumuri in locul lui Govor? Ioan Rus sau Panea, cred ca negresteanul de Rus, care stiam ca totusi castiga bine ca director comercial la o fabrica a fratilor Cristescu. Panea probabil va primi ca jucarie cultura, aeroportul si Felician cu Robi László subordonati…))))

 4. e vorba despre satu mare spune:

  de acuma p.u.l.a zilele judetului…fraierilor. zilele bicaului nici atit satu mare esti mort fara mine stef adrian mihai brighita

 5. Satmarean spune:

  Vai dar ce se va întîmpla de acum cu papagalii trimiși de psd, cei doi batrini si obosiți ciocanari, ppdd-istul Horvath,vesnica si inutila maxi, calicul de ardelean ,oportunistu pop etc. Au rămas de căruța . Pa băieți , plecați acasă ca sinteti total inutili

 6. Iubitul spune:

  Doamneeee, nu mai ajutat sa mai câștig un mandat de președinte al CJ!!! Acum ce se va întâmpla cu Brighi, iubita mea?! Sper sa nu se dea la Pataki! IOI, ce bine ne iubeam noi in camera “de făcut dragoste” , amenajată in palatul administrativ! Ioiiii! Vaaaaiii!

 7. Valer spune:

  Am auzit ca Govor umbla astăzi, turbat pe la ușile președintelui CJ sa i dea si lui o funcție cât de cât … Ca, no, are si el de întreținut o familie, mai ales ca nu lucrează nimeni! Si mai are si doi nepoți care trebuie crescuți… Ca Razvanel e bolnav, săracu’! Apăi, măcar pana ce l-or bagă la beci, ca nu mai are mult pușcăriașu!

 8. figaro spune:

  Si totusi ce se va intampla cu Stef, omul celor 7000 (sâc), ca avea asteptari mari baiatul. A folosit un intreg aparat de specialitate in favoarea lui. Si acuma? Ei, ce “nedreapta” e viata asta pentru unii…

 9. Marian spune:

  Valer comentariul tău e de-an-Sulea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest