Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Masculic Csaba despre problema deşeurilor: A fost isterizată

masculic csabaCity managerul municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, consideră că discuţiile despre salubrizarea din oraş, în condiţiile în care s-a votat o nouă taxă contrbuabililor, a fost după “la un nivel de isterizare”.

“Problema deşeurilor pot să spun că a fost isterizată, dusă la un nivel de isterizare. Degeaba vom avea noi materiale, acele dotări tehnice înc are să facem accea colectare selectivă, dacă nu există educaţie corespunzătoare, acest lucru nu ar da rezultate”, a declarat Masculic,  astăzi, la lansarea programului “Cu mic cu mare la compostare”, derulat de către APM Satu Mare.

11 comentarii

  1. Phlorin Răspunde

    Ce discutii domnule? Discutii intre voi si florisal si vot scurt in consiliu? Astea nu sunt discutii. Voi sunteti alesii nostri, voi lucrati pentru noi. Voi trebuie sa ne explicati ce de ce cand unde cat samd, ca noi sa nu ne “isterizam”.
    V-ati obisnuit sa nu fiti luati la rost si daca va ia cineva sa le raspundeti in scarba. In curand aceste lucruri se vor schimba.

  2. satmarean Răspunde

    Tocmai, să facă ”educație corespunzătoare” Primăria și Agenția Mediului, că sunt instituții plătite din bani publici. Și să facă ”educație corespunzătoare” și patronului de la Florisal ca să nu ne mai mintă punând containere de gunoi cică ”selective”, dar adună toate gunoaiele într-o singură remorcă. Asta în timp ce noi cetățenii care avem ”educație corespunzătoare” ne cumpărăm saci de gunoi din banii noștri, adunăm gunoiul selectiv, îl ducem cu mașinile noastre și îl golim în containerele cică ”selective”, iar Florisalul își bate joc de noi și le aruncă în aceeași remorcă.Și mai mărește și tarifele, iar consilierii locali plătiți din banii noștri sunt de acord să fim iar înșelați de Florisal! Ce consilieri corecți!

  3. oliver Răspunde

    Maskulic asta i mai penibil decit Babut

  4. Mihai Răspunde

    De ce incercati sa induceti ideea ca satmarenii sunt needucati in privinta asta? De unde trageti concluzia ca nu există educaţie corespunzătoare? Invocati un motiv pueril pentru a justifica introducerea taxei. Daca aveam dotarile necesare, pentru colectarea selectiva , aveam cel putin sanse ca taxa sa fie mai mica. Si in cele din urma tot va trebui rezolvata problema , de la anul taxa pe tona de gunoi va fi marita de la 80 lei/tona la 120 lei/tona. Marim din nou taxa? Legea 384/2013 nu stabileste clar cine este cel care plateste taxa , insa la SM s-a gasit rapid solutia sa ii taxam pe cetateni. Solutia viabila este luarea de masuri eficiente de reducere a producerii deșeurilor și încurajarea reciclării acestora. Pe romaneste “Colectare Selectiva!!”

  5. Masculică o are mică Răspunde

    Auzi si la papagalul asta ,problema a fost isterizata si vezi doamne cine sunt istericii,cetățenii care de fapt sunt niște ghiolbani needucați.Deci lăbaru asta in carouri face cetățenii unui oraș întreg nesimțiți si isterici si ii amendează cu trei lei de căciula pe luna ca sa-i educe si sa-i liniștească.Si unde mai pui ca istericii si nesimțiți ii plătesc si salariul nesimțit.Tare mică trebuie sa o ai băi Masculică daca îți permiți sa jignești un oraș întreg,tocmai tu care ești o otreapa întreținută din bani publici că altceva nu ai fost in stare sa faci in ultimii 12 ani.De remarcat si broscoiul bețivan Kermit care sta si rânjește satisfăcut de cum ne gratulează sluga întreținută .

  6. Romania Răspunde

    Nu sunt ei curiosi de noi. Doar de ei !!!

  7. avram Răspunde

    domnule MASULICI DAR CONTRACTUL NU A FOST PRELUNGIT PENTRU INVESTITII IN CADRUL COLECTARII SELECTIVE CU O GRAMADA DE ANI ATUNCI E LA MINTEA COCOSULUI DE CE POPULATIA SA SUPORTE COSTURI SUPLIMENTARE DIN MOMENT CE NU ESTE RESPECTAT ACTUL ADITIONAL PENTRU CARE SA PRELUNGIT …..ESTI IN NECUNOSTINTA DE CAUZA …BABUT ERA MAI DESTEPT

  8. Adrenalin Răspunde

    Sunt maghiar….mie imi este rusine ce fac oamenii astia!
    Suntem de ras…masculi, kereskenyi, butka, turos,….fosti colegi de ai mei de scoala!
    Rusine sa va fie!
    Szemetladak!!!!

  9. Indiferent Răspunde

    Domnul city manager va poftesc sa faceti un tur prin satu mare sa vedeti cat de curat nu este in oras si cat de curat este pe la tomberoane, asta inseamna sa ai un oras gunoi si sa ceara mai mult ….

  10. DE Răspunde

    Sunt de cateva zile in SM locuind in De am venit in vizit la parintii mei.

    N-am fost de ceva timp in sm. Ce sa schimbat de atuncea?

    NIMIC!!

    Atata praf cat vad in acest oras,gropi,trafic semafoare nesincronizate, centrul orasului arata exact ca acum multi ani in urma,ba mai rau. Trafic infernal.In lipsa locurilor de parcare fiecare parcheaza unde si cum doreste. Cratere!!! multe!!! in mijlocul strazilor. Cartiere distruse, spatiile verzi la fel. Este mai rau ca in ani 90. Bine ca ploua si spala praful.Din pacate Mai rar asa un oras in Transilvania ca si Satu mare.

    Dm Masculic, dv ar trebui sa va ocupati de toate aceste aspecte in acest oras.

    Referitor la salubrizarea orasului care este sub or ce critica. As fi curios firma de salubrizare cate utilaje are de ex pentru maturarea strazilor si cat de eficiente sunt ele daca sunt?

    O firma privata incearca sa scoata bani in plus din buzunarul parintiilor mei pentru un lucru nerealizat de aceasta firma in acest oras si dv spuneti ca este o isterie si mai faceti si needucati pe oameni?

    Ar trebui sa va depuneti demisia ca este foarte klar ca nu reprezentati locuitorii acestui oras.

    Dupa cum arata orasul dv nu aveti acolo nici un rost!

    Daca oameni sunt needucati, atuncea dv sunteti un Arschloch!

  11. IoBag, țăran isteric și needucat Răspunde

    Domnule Maskulik, dacă considerați că suntem needucați, vă rog să inițiați o campanie de informare în masă, iar în 4-6 luni de zile, dacă vom fi tot așa de isterici și needucați, vă prezint public scuzele mele!
    Până atunci, ciocu’ mic, cum spunea o doamnă deputat PDL!
    Nu cunosc motivul pentru care ați fost numit City Manager, în schimb cunosc competența profesională de manager a dumneavoastră, vă rog nu mă faceți să mi-o schimb!
    În calitate de consilier erați unul din persoanele cele mai corecte din întreg aparatul administrativ al orașului, vă rog nu cedați intereselor de grup în dauna interesului public!
    Cu deosebit respect, un iobag (țăran) isteric și needucat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.