Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Cozma acuză sifonarea banilor de la CJ: “Pataki ar trebui să-și dea demisia!”

Adrian Cozma îi cere demisia președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, despre care spune că sifonează bani publici prin diferite fundații și asociații din care fac parte membri marcanți ai UDMR. El spune că liderii UDMR ,,au ocolit legea pentru a se asigura că obțin finanțări pentru diferite evenimente”.

Adrian Cozma a declarat, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc marți, 23 aprilie, la sediul PNL Satu Mare, că în ultimii opt ani, de când conduce UDMR Satu Mare, pe semnătura actualului președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, ar fi fost dirijate sute de mii de lei către Fundația Identitas. El a precizat că sediul Fundației Identitas este identic cu al UDMR Satu Mare și că ,,această organizație nu este altceva decât o mega-pușculiță financiară a UDMR”.

,,Pe durata anilor de când este președinte de Consiliu Județean a căutat să numească în comisiile de evaluare a proiectelor cu finanțare nerambursabilă de la bugetul de stat, persoane care să garanteze că acestea vor declara eligibile proiectele Fundației Identitas. Aceste proiecte sunt importante pentru că realizează o campanie electorală deșănțată liderilor Pataki și Gabor”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma spune că președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, ar trebui să-și dea demisia: ,,Două lucruri sunt necesare pentru a detensiona acest butoi de pulbere amorsat de domnul Pataki: demisia domnului somnoros Pataki și reluarea procedurilor de depunere a proiectelor de finanțare nerambursabilă”.

42 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Acesta este UDMR !!!! Care sug sătmărenii !!! Și multe altele care nu se știu !!!!!!!

    • Vasy Răspunde

      @Mae – cat ai primit sa scri ce ai scris? Vreau si eu sa ma fac postac pentru Aditza, unde ma duc si cu cat se plateste?

      • Ionuț Răspunde

        Adisor….amu tot o ….ți….că ești tras pe tușă și orcum te-ai bași tot PSD&UDMR vor prelua puterea 2024-2028, Mircea și cu Csabi fac un găinaț pe tine și pe atârnătorii tai…….zi și la marcocean să mai sugă un pic mai mult din sondajele alea care te dau câștigător, resemnează-te că te-ai dus pe sulă și mandatul ăsta și să fi bucuros dacă o să mai prinzi un mandat de deputat…….dar aoropozito…beseni finul nu iese pe pe tv să îți facă campanie electorală….l-ai lăsat pe Istoc de care ți-ai bătut pu…la îți mai de-a ceva puncte la vot!?……. Adisor nici nu ști cât de mic incepi să fi!:)))

    • @mae Răspunde

      Auzi mae, o zis mă-ta să-i …

  2. Vasy Răspunde

    Apoi drago Aditza, daca esti asa de sigur de ce nu anunti si tu la DNA sau alte institutii care pot sa ia masuri? No? Deci daca demonstrezi ce ai zis tu dar asa cu fapte negru pe alb, ai un vot de la mine si de la toata strada.
    Asa vorbe aruncate in vant poate zice oricine dar cu demonstratu’ e mai greu.

    • Mae Răspunde

      Vasy ești chiar aerian doar ți-a arătat negru pe alb !!!! Sau vrei și color ?

      • Vasy Răspunde

        @Mae – Am zis ca daca tot e asa de sigur Aditza, sa anunte DNA-ul pt ca oricine are imunitate poate sa zica orice despre cineva mai ales acuma cand este campania electorala. Acuma cand vine votarea, Aditza se arata activ, acu’ cateva zile canta Desteapa-te Romane asa cu toti plamanii, imbracat in portul de mamaligar cu un popa si un ostas in stanga si dreapta, mi-e jena de jena care trebuia sa ii fie lui… da no… asta-i viata! Intreb si eu daca se plateste sa zici vorbe bune de SupoziThorr ca atunci ma bag si eu.

        • Ilie Răspunde

          Mananci rahat. Afirmațiile, indiferent de campanie sau nu, se probează. Adevărul este că cei de la Consiliul județean au început să ia măsuri discreționare, au apărut deja în presă, favorizează pe cine vor ei, particular URMR. Govor le linge talpule, poate îi aruncă un bănuț, ca lui Iuda. Așa să îi ajute Domnul.

    • IiIonuț Răspunde

      ….la fiecare campanie electorală a făcut la fel….doar vorbe în vânt fără dovezi concrete, conferinte de presă ținute de dragul audienței…..de data aceasta este singurel încet îl lasă toți!

  3. Varu Răspunde

    Cam târziu Adisor.

  4. SupoziThor Răspunde

    Marș javră!
    Hai sictir!

    • Tolomac Răspunde

      Javra este fiul lui tatatu, dacă nu te-ai prins uită-te în oglindă

      • SupoziThor Răspunde

        Și tu tot la forestier ai terminat profesionala?
        Sper că profesoara de limba română este mândră că te-a trecut clasa, analfabetule!
        I-ați cocota de mână și marș să vă atârnați de pilonii podului de la ștrand, să fie inaugurat de supozitor!

  5. Sunt poponarii Mircea ....( groparul jud. SM) Răspunde

    Ma eu nu mai înțeleg asta ii prost sau se face pai de ani de zile se face așa propagă electorală arătând cu degetul. Ești tânăr papagalule vina cu proiecte cu oamenii cu subiecte importante nu că UDMR fura și alți nu fură doar noi știm că toți fura. Schimba tactica papagalule. Parca ești de la popo USR.

  6. H&R Răspunde

    Cozmanautule. Daca ramai singur ca candidat nici atunci n-o sa castigi. Facem pariu?

  7. You Răspunde

    Latrălăii de serviciu sunt pe poziție, greu de crezut ca că s onești din moment ce par să tolereze șmenăriile!
    Adrian Cozma v a prezenta și proiecte când va fi momentul , are inteligența și abilitatea de a face lucruri mult mai bune ptr județ.

    • Vasy Răspunde

      @Youi – Cat de prost, tampit, aiurit, aerian, bolovan, deplasat, naiv poti sa fi? Adica ai o scuza daca si tu esti din partidul lui, adica un lingau (pe intelesul poporului), altfel esti …. cum am scris….

      • Opincarul Răspunde

        Instituțiile statului trebuie să se autosesizeze, dacă este așa, Pataki la mititica

    • Mircea ...( groparul jud. SM) Răspunde

      Nu ai cum sa prezinți ceva ce nu ai. El prezintă exact ce are tupeu blablabla. Adrian din păcate ii mediocru, ar fi fost prea frumos un om politic tânăr dar cu potențial uită-te la colegul Sgartau.

    • Flaviu Răspunde

      ….are cu siguranță,numa minte și strategii bune nu are ,de prezentat nu are ce prezenta,a prezentat și în 2020 de toate și tot a supt o acadea la vot,după cum o că suge și acuma….mai are de învățat,restul sunt povești!

  8. @ Răspunde

    Ce vedem aici?
    O incercare anemica, de ultima speta in ultimul minut de a repara ceva ce din nastere a fost stricat.
    Si cum? Cum altfel decat prin mirlana defaimare si manipulare.
    Bravo Adrian! BRAVO!
    Ar fi cazul sa vii cu dovezi clare prezentate public, nu prin expresia “detin documente care atesta…”. Asta poate zice oricine.
    Concluzie: Inca o data ai demonstrat ca esti un o gura sparta care isi raceste burta pe de geaba

    • Mirces Răspunde

      Ce acuzații când toate sunt spuse cu subiect și predicat, dacă ești curios le cauți și le găsești pe net mă desteptule.

      • @ Răspunde

        Da? A promis injumatatirea accizei motorinei. Subiect + predicat= VORBE GOALE!!!
        Reducerea RCA, mare TAMTATATAM vâlvă și scandal! Subiect + predicat= VORBE GOALE!!!
        Si astea-s pe net.
        Nu țin partea nimănui că nu merită, dar am impresia că dacă ăștia fac ceva o fac după ce gândesc un pic. Nu în stilul caracteristic dâmbovițean, “dă-i să sune, apoi ni-om spăla la tribunal”.

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Săracul. Din cauza ungurilor nu a putut să-și țină promisiunea. 😉 Acum mai rămâne să vedem ca după atâtea ieșiri în public din astea deplasate mai capătă túróslaska acasă. 🤔😮 Că eu unul nu i-aș mai da. Că zici tu de astea că faci pe politicianul important dar hoooo, te mai și oprești că poate jignești pe careva!

  9. Ionuț Răspunde

    …da de ce Gabriel Leș spunea la informația TV că ai dat cu pumnul în masă și că negocierile merg de la președintele consiliului județean în jos….care erai tu….ai fost tare pe poziție și uite ce mic ai ajuns…..pune mâna pe carte și mai învață puțină politică nu doar promisiuni ieftine alaturi de arrnatori, analfabeți, securiști și trădători!!!!

    • Ionel Răspunde

      Gabriel.les alt papagal PSD mă ministrul apărării care nu a tras în viața lui cu nimic mai mult decât praștia si arcul cu săgeți.

      • Mircea ...( groparul jud. SM) Răspunde

        Dacă se făcea parcare subterană in centru mai aveai șanse, așa taci.

  10. 123456789 Răspunde

    Adita , daca scriai sau ziceai pe limba maghiara , chiar te credeam .

  11. Unul Răspunde

    Ma belitule ,tu chiar nu sti sa pierzi elegant! Ia spune cu ce drept parinti tai ocupa tot trotuarul cu magazinul de furaje de pe strada Paulesti? Plateste Ildiko neni la primarie pentru spatiu din strada? Nu cred ,fiindca este ilegal sa-ti expui marfa pe DOMENUL PUBLIC! Politia Locala are ceva de zis ? Nimeni nu vazut acest lucru?

    • Opincarul Răspunde

      Caută -l și pe bunicusu dacă avea valabil buletinul de identitate. Vezi de mafioții UDMR, că de ăia e vorba, nu de mama lui Stefan cel mare.

      • Unul Răspunde

        @Opincarule.Nu fi suparat! Nu-i treaba ta s-au a mea sa verificam daca este valabil buletinul sau nu! Mafiotii sunt cu totii ,doar uni se mai resemneaza ,nu si tembelul.Am sesizat o nedreptate fata de altii comerciantii care sunt somati sistematic de catre Politia Locala sa-si mute marfa expusa de pe domeniul public. Stiu ca lege este pentru totii la fel ,indiferent de culoarea politica ! Sau interpretez eu gresit?

  12. Beny ... Răspunde

    Era mai bine pe vremea cand aveam doi vicepresedinti

  13. Vasi Răspunde

    PNL la ora actuala, in Satu Mare, se zbate nu cumva sa fie ciuruit la alegeri de AUR.
    El crede, incat, cu declaratiile de genu mai rupe ceva de la Udmr, catre orice alt partid.

    • c-block Răspunde

      După mine e gata ciuruit deja. Numai să nu-i depășească și Forța Dreptei că atunci și curcile vor râde de ei. Că așa arată pe moment.

      • Kuka Răspunde

        Pe mine m-au convins cei de la forța dreptei, să nu îi votez, prin simplul fapt că l-au admis în partid pe traseistul ăla cu probleme compulsive!
        Nu am o problemă cu grașii, dar de la un lider aștept să aibă mai mult autocontrol, nu să bage în el până ajunge cât doi porci!
        Așa că, cu regret … ajung iar la vorba lui Caragiale “eu cu cine (plm) votez”?

  14. tisasomes Răspunde

    Până când mă până când?

  15. Stefan Răspunde

    Deputate Aditza, daca ai dreptate, trebuie sesizate organele statului abilitate in acest sens. Daca minti si incerci sa manipulezi, atunci intri-n sfera actiunilor pedepsite de Codul penal. Ma intreb, oare doar in prag de campanie ai observat cele prezentate de tine?

    • unul Răspunde

      Cu ce draq minte? Sunt date care se pot gasi usor. La fel si chiriile date la catolici si nu face nimeni nimic.

      • unul Răspunde

        Unde in lume s-a mai auzit sa modernizezi de mai multe ori o cladire la care platesti chirie. Numai in Satu Mare se face contract cu asa clauze.

  16. Vasy Răspunde

    Deci Aditza in loc sa faca planuri pentru dezvoltarea orasului si binele pooooolimii, el cauta nod in papura, oare cat timp a stat la calculator sa caute probleme? Daca ma gandesc bine, toti fura, asa ca nu-i senzationala descoperirea. Si cei dinainte s-au descurcat cum au putut, o casa de vancanta, un contract cu statu’ etc etc pe mine ma intereseaza ca macar vedem si noi un pod, o pietonala, centru renovat, alee de biciclete, strazi reparate, planuri de viitor si sa nu zic ca Aditza a oprit lucrarile pentru o parcare subterana in fata la Dacia, de ce? Ca e tzaran si pe urma tot el sare cu gura ca nu-i loc de parcare si alea alea! Dic tzaranu’ papagal, l-as pune la florisal sa mature digu’

  17. Kuka Răspunde

    O întrebare pentru “domnul” supozitor: când îl va convinge pe prietenul și colegul său de partid, să înapoieze ștrandul municipal??

  18. vadimT Răspunde

    ai urcat in sondaje, esti pe locul 5 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.