Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

Concurs de vinuri nobile la Ardud. Viticultorii, invitați să își prezinte producția

Viticultorii din județul Satu Mare sunt invitați să își prezinte vinurile nobile într-un concurs cu tradiție. Evenimentul „Vinurile și podgoriile Ardudului”, ediția a XV-a, va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în orașul Ardud. 

Organizatorii evenimentului invită viticultorii din Ardud care doresc să își prezinte producția de vinurile nobile proprii să concureze cu acestea într-un concurs cu tradiție. Zona de proveniență a vinului trebuie să fie în mod obligatoriu, Ardud! Mostrele se pot preda în 3 butelii de 750 ml, la Bányai Zoltán (organizator nr. tel.: 0721.904.580), în data de 25 aprilie.

Buteliile trebuie sa fie etichetate astfel: numele viticultorului, felul vinului, anul de recoltă. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 aprilie, la sediul F.D.G. și este organizat de Asociația Podgorenilor Ardudeni. Comisia de evaluare (juriul) este formată din Serli Csilla, Serli Tünde, Balázs Attila. Premierea se va desfășura în jurul orei 14.00.

Taxa de participare pentru fiecare mostră este de 20 lei.

Un comentariu

  1. un cunoscător Răspunde

    Mă @nesimtire! Sari repede și înscrie-te cu poșirca ta la Duma la concurs! Acuma e momentul să-i dovedești pe unguri cât de bun vin e cuba ta din zahăr! 😲😮🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.