Ultima actualizare: ieri, 22:48

 

Locale

În loc de lacrimi, culori: Pacienții de la Psihiatrie cronică au pregătit decorațiuni speciale de Paște!

În timp ce unii dintre noi așteptăm Paștele cu gândul la bunătăți și ieșiri în natură, la Spitalul Județean Satu Mare povestea pacienților cu boli psihice se scrie în culori vii.

Secția de Psihiatrie cronică se transformă, an de an, într-un atelier de creație special: pacienții își pun imaginația și talentul la lucru, pregătind decorațiuni și cadouri pascale.

Semenii noștri, pacienții care datorită stării precare de sănătate își petrec sărbătorile în spital, încearcă să ne bucure, și să vă bucure, cu pregătiri de sărbători în atelierul de ergoterapie! In secția noastră este o tradiție de mulți ani să ne arătăm măiestria, talentul și hărnicia pacienților prin pregătiri, la îndemâna noastră. În fiecare an, de Sărbători, încercăm să nu ne dezmințim. Paștele să ne fie alinare, speranță și lumină!”, a transmis medicul șef interimar al secției Psihiatrie cronici, dr. Liliana Ardelean

De ani buni, tradiția de a crea obiecte unice de Paște în cadrul atelierului de ergoterapie a devenit un simbol al speranței și luminii. Prin fiecare decorațiune și cadou migăloase, pacienții transmit un mesaj de unitate și bucurie, dovedind că spiritul primăverii și al Paștelui poate înflori oriunde.

Mai multe despre , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.