Ultima actualizare: azi, 15:58

Locale

Liderul PSD, Mircea Govor, transmite La mulţi ani celor care îşi sărbătoresc ziua de nume

Liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor, transmite “La mulţi ani” celor care îşi sărbătoresc ziua de nume.

“În această zi sfântă de Florii vreau să transmit sătnărenilor noştri, celor care îşi sărbătoresc ziua de nume, multă sănătate, fericire, bucurii şi La mulţi ani”, a transmis Mircea Govor.

11 comentarii

  1. Mooie psd & pnl & aur Răspunde

    La mulți ani, mircea, cu executare!!!

  2. Profu Răspunde

    Dacă prostu tăcea, filozof rămânea.
    Oricum mare excroc este.
    Încă mai vrea funcții?
    Probabil a uitat de afacerile de la barul cu prostituate,pe care l-a patronat.

    • comentator Răspunde

      Un hoț neprins om cinstit se cheamă. 😮😉 Nu s-a dovedit până la urmă nimic și nu noi facem actul de justiție. Că ce zice radio șanț sau Erevan e altceva dar și despre alții se povestesc multe, vrute și nevrute. Nu mă înțelege greșit, nu îl apăr. Dar asta este situația. Dar cum a ajuns cu tot cu DNA la București ca în nici 24 de ore să fie afară nu mulți pot face după el. Iar dosarul în cauză s-a evaporat, sublimat. Degeaba tot pomenești că gata fapta chiar dacă a existat s-a prescris. Așa că ….. Mai bine caută alt subiect. Chiar și legat de dânsul. Sigur găsești.

      • H&R Răspunde

        @comentator
        Gondolom sok kedves emberke nem szeretne ha megtudna a felesege, hogy miket csinaltak, mik tortentek abban a sztriptizbarban, vagy ugyanaz forditva, Nevezzuk csak sztriptizbarnak egyenlore. Tudod mirol van szo gondolom. Eppen ezert jobb a beke a cimsorban emlitett uriemberrel.

  3. H&R Răspunde

    Asta traieste pe alta planeta!

  4. Black Răspunde

    Bucurați-vă Florini și Florine, doar anul acesta contați pentru el. Anul trecut a tăcut mâlc….

  5. GUNOI DE SUPUR Răspunde

    Marș drac odată de pe meleagurile sătmarene vierme ordinar ce ești te-ai găsit tu berbecule să urezi la mulți ani de Florii..păi bă gândac ce până ieri patronai streptease bar azi vrei să te votăm..păi să te voteze neamurile ce le-ai pus în funcții cretine..surorile ginerei și toate curvele ce le-ai dat clantza boule

  6. Mircea Marghitas Răspunde

    Mult succes domnule presedinte!

  7. Bia Răspunde

    Oglinda Sătmarului

    • c-block Răspunde

      Nu te mira. Cum se spune se lucrează din materialul clientului. Cei aleși sunt dintre noi, reflectă mizeria în care trăim. Ce ai vrea? Să avem deputați ori senatori de calitatea lorzilor din Camera Lorzilor din Londra? Păi tată pentru asta trebuie multe, nu se rezumă totul numai bani sau titluri. Mai este și educație, civilizație etc. Noi suntem departe chiar și să începem drumul într-acolo. Așa l-am avut pe Valer Marian senator sau pe Cristescu deputat. Astea numai cazuri locale și recente. Stai să vezi ce animale la propriu își duc veacul prin clădirea parlamentului votați chiar și în mandate succesive!? Ai noștri chiar sunt inofensivi. Măcar au dormitat 4 ani și atât, măcar nu au produs pagube. Dar dacă asta le place la cei de acolo???? Așa că mergeți oițelor cuminți și puneți ștampula unde vă dictează popa și partidul. Să nu cumva să gândiți cu căpșorul ăla simpatic că este treabă obositoare. Amin. Ultimul care pleacă din țară să facă bine și să stingă lumina.
      PS. Tot timpul sunt trenduri. Ba PPDD, ba USR, acum AUR. Treaba simplă ce nu observă nimeni dar îi votează că toți ăștia fac gălăgie dar de propus sau doamne ferește ceva program de guvernare nici unul nu e în stare să producă. Totul se rezumă la JOS CU EI! Noi suntem mai buni și atât. V-am spus acum 4-5 ani că USR va fi o maaaare dezamăgire. Să știți că urăsc să am dreptate. Iar la cei care vor vota AUR sau intenționează să voteze atâta le zic că vedeți că pregătiți terenul pentru o dictatură ceva care duce către ce este în Ungaria lui Orban Viktor. Apoi dacă ajung la ciolan de voi se vor debarasa primii. Țineți minte asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.