Ultima actualizare: azi, 09:20

Locale

Colegiul Consilierilor Juridici a organizat, la Satu Mare, o conferință pe tema administrației publice locale

Asociația Profesionala ,,Colegiul Consilierilor Juridici“ Satu Mare și Asociația ,,Alumni“ a Universității Titu Maiorescu, a organizat în data de 24 mai 2024, a IV-a Ediție a Conferinței „ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ LOCALĂ- PROVOCĂRI ȘI PERSPECTIVE JURIDICE”. Conferința a avut loc miercuri, 24 mai 2024, la sediul Prefecturii Satu Mare.

Conferința și-a propus să fie un liant între teoreticieni și practicieni, care caută, și oferă răspunsuri și clarificări relevante tuturor celor ce desfășoară activități în sfera administrației publice, sau sunt beneficiarii acestor servicii. Conferința oferă sistemului de administrație publică o perspectivă modernă, prin evaluarea unor puncte cruciale: digitalizarea administrației publice, problema echității în sistemul administrației publice locale, impactul legislației în domeniul prelucrării datelor personale, neajunsuri ale actului legislativ etc.

La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice centrale și locale cu atribuții în implementarea Codului Administrativ, personalități relevante din mediul universitar și profesiile juridice, precum și experți în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Se itelege , din poze ca au fost mai multi in prezidiu decat in sala.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Ce mutre de “absolventi” de alde spritzu maiorescu. Clar isi meritau diplomele. Si colcaie administratia locala si militzia de astfel de “absolventi”

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        … majoritatea îs mutre de consilieri juridici făcuți la apelul bocancilor pe repede înainte luați direct în facultate direct în anul trei. Că sunt deja formați într-un fel în câmpul muncii. Apoi ne mai mirăm?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.