Ultima actualizare: ieri, 21:42

Locale

FOTO. Din Japonia, China și America direct la tine acasă: Sweet Space în Satu Mare!

America, Japonia, China?! Nu mai sunt atât de departe de când s-a deschis magazinul Sweet Space din inima orașului Satu Mare! Delicii importate direct din Japonia, China și America încântă, de la începutul anului 2024, papilele gustative ale tuturor vizitatorilor cu o selecție unică de produse de o calitate excepțională.

Dorința proprietarilor a fost aceea de a aduce și la Satu Mare produse delicioase, de calitate superioară, și cu un gust total diferit față de ceea ce se găsește pe piața românească. Așadar, o diversitate uimitoare de dulciuri, sucuri, ceaiuri, napolitane, cereale, bomboane, dulciuri sănătoase și multe altele, aduse direct din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii îi încântă, de luni de zile, pe sătmăreni.

Produse faimoase pe Tik Tok, disponibile la Sweet Space

Produse faimoase pe rețelele sociale, promovate de tineri din alte țări, care stârnesc curiozitatea și cuceresc papilele gustative pot fi găsite la Sweet Space. De la renumitele sucuri Prime, la dulciuri delicioase, precum: Reese’s, Donette’s sau cereale de la Kellogg, Sweet Space are o gamă variată care îi poate satisface pe toți, indiferent de vârstă.

„Fie că ești mic sau mare, Sweet Space te așteaptă cu brațele deschise! Copiii vor fi încântați de o lume magică de bomboane și dulciuri, în timp ce cei mai mari se vor bucura de gusturi rafinate și experiențe culinare inedite”, transmit proprietarii magazinului.

Unic în nordul României!

Sweet Space este mai mult decât un simplu magazin, este o destinație unică! Un magazin asemănător se mai găsește doar în București, iar în nordul țării este unic, sătmărenii fiind, astfel, norocoși să îl aibă acasă, în inima orașului!

Sweet Space – Gustul lumii, la tine acasă!

ORAR:

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

Sâmbătă: 10:00 – 15:00

CONTACT:

Strada: Petofi Sandor, nr. 4B, pasajul Ham Janos, lângă Casa Armatei

Adresă de email: [email protected]

Facebook: Sweet Space

Tik Tok: Sweet Space Romania

23 comentarii

  1. 🤮🤮🤮🤮🤮 Răspunde

    Wow, ce ne mai bucurăm că ați băgat pe piață la noi toate kkt-urile astea colorate cu tot felul de chestii în ele! Că nu sunt destule și așa în comerț! Majoritatea nu le-aș recomanda mai deloc pentru consumul uman. 🤮🤮🤮 Dar sunt sigur că vor fi destui care vor trece pragul unității. Pentru că multe dintre acestea chiar sunt treburi bune dar nu așa cum sunt aici, cu naiba știe câte chestii băgate în ele ca să nu se strice.

    • @🤮🤮🤮🤮🤮 Răspunde

      “Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face” zice o zicala veche.

      • 🤮🤮🤮🤮🤮 Răspunde

        Eu mi-am expimta doar părerea strict persoanlă. Îndemând șa consumul de astfel de lucruri pe tineri care sunt mai mult decât receptivi la așa ceva apoi ne vom mira peste puțină vreme că a plină țara de bolnavi???? Nu aș zice nimic că fiecare are dreptul să consume ce porcării dorește dar nu văd promovarea produselor puțin mai sănătoase. Ba din contră, zici că au și dispărut. Că dacă intri în magazinul ăsta sau de fapt în cam oricare magazin și citești cu atenție ingredientele ……… Mă rog, treaba fiecăruia ce consumă dar asta nu înseamnă că e în ordine.

        • @🤮🤮🤮🤮🤮 Răspunde

          Combistibili prin ardere produc gaze cu efect de sera, dar umblam cu masini. Vaca produce cea mai mare cantitate de metan, dar consumam lapte, carne de vita, haine de piele. Produselor astea se fac reclame de catre producatori si comercianti. Producatorul si comerciantul care nu isi poate vind produsul inchide boltu`.
          Iar tu acum cu parerea ta strict personala reduci sansele ca altii sa-si poata castiga existenta. Felicitari! Bravo!

          • 🤮🤮🤮🤮🤮

            Mă doare-n paișpe de ei. Adică ne generăm pentru un viitor nu prea îndepărtat (mult mai apropiat decât crezi tu) viitorii bolnavi cronici???? Tu știi cum arată statisticile la boli la tineri de o vreme? Tu dacă nu vrei să vezi e fix treaba ta dar nu încerca să-i convingi pe alții nevinovați sau neștiutori că este bine. OK? Ți în tot acest răstimp bolturile cu produse sănătoase închid una după alat. Și la final poți să alegi să consumi un kaka mai mic sau mai mare. Na poftă bună ție dacă îți convine. Să nu spui apoi că nu ți s-a zis.

    • H&R Răspunde

      Poți să rămâi la cerealele din Ucraina. Cele mai sănătoase din univers. Nici măcar porcii și animalele nu mânâncă. Dar tu bagă-n mațe. Asta este părerea mea personală!

      • Ph Răspunde

        https://agrointel.ro/291107/raport-anf-legumelele-si-verdeturile-romanesti-depistate-cu-un-grad-ridicat-de-pesticide ce ziceai despre cerealele ucrainiene? Cred că ai niște rezultate de analiza a acestora, dar ai uitat să le postezi.
        Până la urmă fiecare bagă în el ce poate, mai puțin ce dorește, iar guvernanții au alte preocupări, autoritățile se fac preocupate, dar nu le prea iese.
        Despre acest magazin ce pot să zic, nu cred că va avea atât de mulți și fideli clienți ca de de exemplu MC, dar multi curioși îi vor trece pragul, poate și copiii mei, cărora nu le voi refuza o pungă/flacon de sănătate colorată.
        Îmi place cum ne preocupăm de sănătatea copiilor noștri în timp ce stăm cu mașinile pornire să ne așteptăm copiii de la școală :-))))

      • Primărică Răspunde

        Daca erau din grau rusesc sau unguresc sigur nu aveai nicio problema!

        • Fact Răspunde

          In Romania poti cumpara ce vrei si cat vrei in domeniul pesticidelor prin magazinele satesti si pe sub tejghea. Nu stiu cum e in Rusia dar stiu cum e in Ungaria, unde daca esti producator de legume, fructe, cereale nu pui dupa capul tau ci exista persoana autorizata pentru asa ceva si conform planului trebuie sa-l anunti si el va veni cu cantitatea exact calculata pentru suprafata de cultura respectiva. Se stie demult de problema asta ca produsele romanesti sunt pline de pesticide.

    • Fasz Răspunde

      Ștefan Csordas este un client fidel al noului magazin Sweet Space

    • Vama Răspunde

      O întrebare trebuie pusă, cum au intrat în țară gunoaiele acestea, unde este DSVSA, OPC, MEDIU? În fața clădirilor cerând salarii uriașe!

    • Biden Răspunde

      Aceste produse se dau gratis peste ocean, pe baza cupoanelor decupate din reviste și ziare

  2. ANCA Răspunde

    FELICITARI! SUNT PRODUSE ORIGINALE! NU TREBUIE INSA ABUZAT DE ELE..

  3. Flaviu Răspunde

    Am 47 ani și vă spun sincer.In anii 90 in România era o raritate sa vezi pe stradă sau la plajă un obez.
    Acum sincer vă spun și vede și știe toată lumea,dar a devenit oarecum o normalitate bolnavă.
    Sunt copii de clasa 1-2 care au aproape greutatea mea iar la înălțime ,mărimi la pantofi sau de rezultate la analizele medicale nu mai vb…
    Nu cel care vinde sau are magazin cu chestii d-astea este de vină.El doar se mulează pe piață și a găsit o nișă.Fiecare cum își așterne,ce anume,cat mănâncă și de unde își asumă…Inconstienta,prostia,teribilismul,lipsa de informație,de educație și efectul de turma,etc se plătesc garantat 100% și cam foarte repede se pare mai nou

    • 🤮🤮🤮🤮🤮 Răspunde

      👍. Și problema este că se închid ochii ba mai se și promovează. Apoi copiii nu au atâta cunoștiință să judece singuri. Ei au încredere în ceilalți. Încă. Asta am vrut să zic și eu. E jale prin rândul tineretului și acum mai punem o lopată peste?????

    • @Flaviu Răspunde

      Fiecare om are povestea lui. tu esti perfect? esti in masura sa judeci pe altii? esti in masura sa judeci o boala, o dependenta, o lipsa de posibilitati. Fiecare om este victima mediului din care provine. Repet intrebarea: Tu esti perfect, fără de cusur? Ar trebui să o întrebi pe fosta ta ce părere are…

  4. Pistike Răspunde

    Băi, dar ce îi foote grija pe unii de banii și sănătatea altora!
    Eu unul sunt convins că nu voi fi client fidel al acestui magazin!
    În rest, mă bucur de diversitate și le urez succes și spor la vânzare!

  5. dafuckisthis Răspunde

    Cu preturile alea oribile, cine naiba va cumpara din acel magazin? Inteleg eu ca importul costa bani dar tot pare cam exagerat. Cine da aproape 20 de lei pe o doza de suc?

  6. Primărică Răspunde

    Este magazin alimentar sau de chimicale? Peste tot toata lumea urla ca fumatul ucide, pachetele de tigari nici nu mai au marca tiparita pe ele!Da este adevarat, fumatul ucide! Dar consumul de substante cu potential cancerigen dovedit nu ucide? Sa inteleg ca toti cei care fac cancer sau boli cardiovasculare, boli ale sistemului digestiv, etc sunt fumatori? Cred ca omenirea nu a mancat mai prost si mai nociv ever, dar noi suntem fermi doar cu fumatul…alcoolul, chimicalele, pesticidele, hormonii, antibioticele sunt chiar benefice!

  7. Vasy Răspunde

    Ce tare! Cum au ajuns in Romania, cum au pret dublu!!

  8. desma Răspunde

    gunoaie..preturi mari!!!!

  9. H&R Răspunde

    Primărică văd că ești iubita lu’ Supozitoru’. Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.