Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

Amenzi și dosare penale la alegerile din județul Satu Mare. Ce spune poliția

În ziua alegerilor, la nivelul județului Satu Mare au fost întocmite șase dosare penale pentru cercetarea posibilelor infracțiuni în context electoral, cinci dintre acestea în mediul rural și unul în mediul urban. De asemenea, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale în valoare de 5.400 de lei.

În cadrul acțiunilor desfășurate în trafic, au fost verificate aproximativ 270 de persoane și 231 de vehicule, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 3.500 de lei.

,,Peste 900 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au fost mobilizați sâmbătă și duminică pentru a asigura climatul de ordine publică și protecția secțiilor de vot, transportul materialelor electorale și a dosarelor cu rezultatele votării, precum și pentru a verifica sesizările cu privire la comiterea unor fapte ilegale.

Datorită bunei organizări și a mobilizării exemplare, structurile Ministerului Afacerilor Interne din județul Satu Mare și-au îndeplinit obiectivul principal de a asigura desfășurarea acestor alegeri în condiții de siguranță pentru ca cetățenii să-și poată exercita liber dreptul constituțional la vot”, transmit reprezentanții IPJ Satu Mare.


Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. vadimT Răspunde

    Supozitoru scapa? Si el ar trebui sa aiba macar 3 dosare

  2. Cineva Răspunde

    Referitor la alegerile de duminică foarte jignitor un dezastru nu dau nume și prenume dar pot să spun sigur că alegerile din localitatea mea au fost falsificate știu asta pentru că oamenii din sat spun asta și foarte mulți au primit buletine de fapt deja ștampilate! Rușine J.G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.