Ultima actualizare: azi, 13:02

Locale

UPDATE Alegeri locale Satu Mare. Pataki Csaba a câștigat!

UPDATE. LUNI ORA 12.00 – Alegeri locale Satu Mare. După centralizarea datelor din 332 din cele 340 de secții de votare, adică 97.6% din secții, Pataki Csaba se află pe primul loc cu peste 62.000 de voturi, urmat de Adrian Cozma cu peste 38.000 de voturi și Mircea Govor care se clasează pe locul trei cu peste 26.000 de voturi.

Clasamentul cu datele de la ora 12.00 (97,6% din secții):

Pataki Csaba (UDMR) – 62.885;

Adrian Cozma (PNL) – 38.654;

Mircea Govor (PSD) – 26.802;

Liviu Pop (Alianța Dreapta Unită USR-PMP) – 7.000;

Ștefan Csordaș (Forța Dreptei) – 4.307;

Vasile Deac (SOS) – 3.577.

UPDATE. LUNI ORA 8:35 – Alegeri locale Satu Mare. Numărătoarea parţială, realizată după centralizarea datelor din 303 din cele 340 de secţii de votare, adică aproximativ 90% din secţii, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, arată că pe primul loc se află Pataki Csaba.

Clasamentul provizoriu este următorul:

Pataki Csaba, UDMR – 54.174 voturi

Adrian Cozma, PNL– 33.559

Mircea Govor, PSD – 23.554

Liviu Pop Alianţa Dreapta Unită USR-PMP– 6.189

Ştefan Csordaş, Forţa Dreptei– 3.888

Vasile Deac, SOS – 3.071

ATENŢIE! Rezultatele sunt parţiale, la numărarea a circa 90% din secţii!

19 comentarii

  1. George Răspunde

    A făcut Adrienuțu un mare căcat!:))))

  2. Mircea Govor(gropar) Adrian Cosma(papagal) Răspunde

    Eu tot am zis să își vadă de treabă de ei nu ca bekmen bekmen.😂😂

  3. Satmareanu’ Răspunde

    Nici voturile lui Cosma+Govor nu-l bateau pe Pataki 🙂

    • Lili Răspunde

      Mai adună încă o dată ……
      Voturile lui Govor îl fac președinte pe Pataki, înțelegere pe care o știa tot județul de mult dar unii au aflat doar acum.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Bravo. Le ai cu aritmetica

  4. Petru Florea Răspunde

    Păcat că noi populația română suntem dezbinați ca și clasele politice. Vedem rezultatele. Totuși cred că ungurii fac treabă bună și dă Doamne să facă și în continuare.

    • vadimT Răspunde

      Nu se voteaza dupa etnie. De unde atata ura in voi? Nu ti frica de cel de sus? Sa vina Putin sa scoata asta din voi!

      • Andrei Răspunde

        VadimT, în ce lume trăiești, nu există 1 ungur în lumea asta care sa fi votat cu un român, de cand e kereskeny primar, dintr o data s au inmultit ungurii in scoli, pana la alegerile urmatoare o sa avem cu 10.000 mai multi unguri pe putin

        • vadimT Răspunde

          sti de ce? Romanii se vand pt ajutorul de la statul maghiar, si inscriu copii in clase maghiare. La liceul german se declara in scris germani, cu limba materna romana. Va vindeti pe 5 lei, ca tot timpul. Sa am incredere in cozma? niciodata. Puneti un om cu coloana nu gen Govor si Cozma. Coica a demonstrat, era un 0 barat.

  5. Sergiu Răspunde

    Felicitări Mircea Govor,le-ai dat peste nas la toți agarici care inca nu au înțeles cine este gousfather pe Satu Mare, restul sunt povești Frumoase despre făt frumos și zâna din pădurea adormită!☝️😎✌️✌️✌️

  6. Radical2 Răspunde

    Ce poți să mai spui. Noroc că județul e populat de maghiari. Mai bine câștigă un hoț mai mic decat 2 mai mari :)). Măcar atâta consolare. In rest, îmi pare rău pentru sătmăreni.

  7. 🦁# adi cozma Răspunde

    Cozma demisia de onoare!!!
    Putregai ce ești !!! PDLIST TU NU EȘTI PNLIST !!! Acuma în spate șmechere nu te agată de poziția ta și iara la Parlament !!!OUT

  8. Altu Răspunde

    Doi papagali s-au certat și a câștigat al treilea. Bravo români, mă refer la politicieni. Cum înaintașii voștri s-au ploconit turcilor, austriecilor și mai nu știu cui , așa faceți și voi acum. Sunteți cățeii ungurilor,acum stați și vă gudurați să prindeți și voi o coajă. Rușinos.

  9. comentator Răspunde

    @Lili, dacă nu țtiai fală de la mine că la vot nu merge că aduni merele cu erele și gata rezultatul. Deci în genberal dar mai ales în cazul județului Satu Mare a îndoieli foarte-foarte mari ca acei votanți care l-au votat pe Govor în cazul unei candidaturi unice a românilor l-ar fi votat pe Cozma. Nu că ei așa ar fi ci pentru simplul fapt că în cazul de față Cozma așa este cum este. Deci nu fă aritmetică din asta simplă că le adunci că nu așa funcționează treburile. În caz de alianță cum a vrut Cozma mai mult de 2-3000 de votanți din partea PSD nu ar fi atras. Asta îți dau în scris. Iar dacă te doare că iar va fi Pataki președinte pe județ nu mai bine în următorii 4 ani s-ar căuta un gospodar pe care să-l viteze și ungurii???? Unul care să aibă și ceva de transmis către alegători??? Că nici acum nu s-a zis nimic în afară de #votați-mă.
    PS. Acum două deceniii pentru primăre erau necesare 30-35000 de voturi. Acum nu sunt în total atâtea valabil exprimate. Deci nu ține faza că ungurii votează în bloc candidatul UDMR pentru că acolo baza electorală, adică votanții care efectiv votează, s-a înjumătățit. Eu zic că acolo ar fi o pită bună de mâncat. Vreo 15000 d evoturi pe puțin, alegători maghiari nemulțumiți. Spune drept care candidatul român s-a obosit ca să transmită, ca să-i atragă? Așa-i că niciunul? Deci nu căuta problema în altă parte. Refuz să cred că dintre cei 35.000 de românu cu drept de vot din municipiu nu se găsește una bucată care să vrea și să poate să conducă municipiul. Așa proastă impresie au românii sătmăreni despre ei înșiși. Sincer eu aș fi cel mai bucuros să votez un primar român gospodar și competent pentru că sunt sătul de campaniile astea sterile și fără nici un rost care se tot repetă. Nu așa se merge înainte. Iar lui Cozma să-i crape obrazul la ce a făcut în campanie. Mai ales că mă-sa este unguroaică. Este inadmisibil așa ceva. RUȘINE! Educație zero.

  10. Calin Culcean Răspunde

    Adriane, nici nu stii cit de mic incepi sa fii!

  11. Codreanu’ Răspunde

    BRAVO GOVOR MIRCSEA!
    POȚI SĂ FII MÂNDRU DE MAREA TA REALIZARE!
    UDMR-UL ARE ÎN TINE SLUGĂ PERFECTA, DAR PENTRU TINE NU ESTE UN MOTIV DE RUȘINE ÎN PRIMUL RÂND PENTRU CA NU ȘTII CE ESTE ACEEA, IAR APOI , CÂTĂ VREME TU ÎȚI POȚI FACE MENDRELE ȘI ÎȚI POȚI UMFLA CONTURILE PRIVATE RESTUL NU CONTEAZĂ…
    Scârbă!

    • Cucu Răspunde

      Scârbele pesediste de la județ colaborează mai bine cu UDMR, decât cu românii din PNL, dar în toamnă la parlamentare vor veni iarăși cu „Mândri că suntem români”.

    • Mumu Răspunde

      ATI LUAT UN MUMU MARE DE TOT! CUIE MOZMA!

  12. Bia Răspunde

    Respect govor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.